VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnmässan i Karlstad

För elfte året i rad slår BARNmässan i Karlstad upp portarna med en helg fylld av underhållning, shopping, inspiration, tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 unika företag och organisationer samlas under ett tak fredag, lördag och söndag 27-29 mars.
Eftersom barn är det viktigaste som finns så är det naturligtvis GRATIS inträde för barn upp till 15 år. BARNmässan är fylld av aktiviteter såsom ponnyridning, ansiktsmålning och hinderbana!
Vuxna däremot får betala 120 kronor i inträde per dag och då går 10:- oavkortat till mässans insamlingsmål.
BARNmässan är unik i sitt slag som har ett specifikt insamlingsmål år efter år. Under de 10 första åren så har 792 245 kronor samlats in till organisationer som arbetar för att hjälpa barn över hela världen



Årets insamlingsmål gör mig så varm i hjärtat. 
Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana. År 2010 byggde 27-åriga Susanna Benckert upp barnhemmet Shalom och gav 23 föräldralösa barn ett hem. Dessa barn har inga föräldrar men Susanna öppnade sitt hjärta och gav dessa barn en familj. Sedan 2010 driver Susanna barnhemmet helt på egen hand och hon får enbart hjälp genom svenska bidragsgivare.

Kika mer än gärna in på http://blogg.loppi.se/ghanabarnmassan/ för att läsa Susannas egna ord om livet med alla underbara barn i Afrika. 

Jag själv är kommen från ett barnhem och är evigt tacksam att någon kunde ta hand om mig innan jag fick komma till mina underbara föräldrar ❤️. Fantastiska människor det finns! 

 För mer information om BARNmässan i Karlstad kika då in på www.barnmassan.se  och följ gärna BARNmässans på Facebook & instagram BARNMASSAN

Vi ses väl där!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna