VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsfavoriten

Nu var det fredag igen. Efter en helt tradig vecka med snor och soffhäng, är vi nu betydligt piggare och snart på benen igen! Jag är iaf pigg och vem kan inte vara glad när det är FREDAG och Fredagsfavoriter!

Denna veckan har varit super skoj om man ser på banrumsinspos håll. I veckan satte jag nästan kaffet i halsen. När vi fick hem Vi i villa och vår blogg och instagram var tips i deras tidning. Så himlans skoj!

Men nu till våra underbara fredagsfavoriter som jag hittat under vår Hashtag #barnrumsinspo.

Vi startar hos en av mina absoluta favoriter på instagram är isa_rustaupp

Denna galet fina bild får mig att börja tänka på våren/sommaren. Snart är vi där och vi kan börja inspirera utemiljöer tillsammans med varandra.

(null)På denna bilden finner vi en rutchkana som har gjorts om. Ett traktordäck som är fyllt med sand. Kulramen och griffeltavlan tipparjag på att det är ett loppisfynd eller ett barndomsfynd.
Fantastiskt med plattorna de gjort i olika färger som man kan använda som en balansbana! Vi börjar rusta för vår gör ni det?


Denna bilden är en illustration som vi vi älskar. Den är från smillaland.se 
Denna poster är så galet underbar i djuret zebra som är en av vårens trend-djur. Tummen upp för denna! 😉

(null)

Detta fantastiska rum tillhör wilwig

Detta rum bara sprudlar retro-feeling! Love it. Bla. är Tapeten rån fermliving, Lampan (svampen) är ifrån möHeico, förvaring från färg och form. Även en stringhylla finner vi i rummet. Den blir pricken över i:t i detta retrorum! Underbart!

(null)

Detta rum är som en liten dröm och det finner ni hos @andliving.
Kronan är en helt underbar liten detalj och blir så bra ihop med Tapeten är ifrån Majvillan.se , Kaninlampa från rice, egentillverkad filt. Underbart!

(null)
Här hittar vi en liten herre som bygger och konstruerar hemma hos @ramsamsaablog. Jag gillar detaljen som de gjort på väggen målat berg med hälp av lite färg och tejp.
Den gröna färgen är här för att stanna! och Honeycombs i grönt är verkligen en fin detalj.
Riktigt diy-tips på en originell vägg.

(null)

Det här barnrummet är så rofyllt och här finner du en romatiskttråd i hela rummet.
Mycket av förvaringsmöblerna är från ikea. Köket har hackats med lite färg på luckorna. Säng-himmeln ifrån ellos som är fylld med irislights för myset! Så mysigt @ninawichtel


Denna lampan är galet cool! Det är en gammal brandbil som målats och hängts i en lapa i stegen på brandbilen! Snacka om galet bra diy-tips! @nadiaobg

(null)

 

Det var veckans Fredagsfavoriter hoppas ni får en fin helg alla fina följare


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna