VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Invigning på bästa sätt

DDC8C770-F09F-4F5F-B416-4E19D242579FInatt var första natten i vårt nya sovrum. Garaget som har varit under renovering till sovrum har tagit några månader. Men inatt var första natten vi kunde sova där! Var ju helt underbart att få lägga sig ner i sin säng och bara andas nytt. Vi har bott i vårt biorum i snart 4 månader, det har varit ett stort projekt. Men gjutning av platta, golvläggning, eldragningat osv, men nu är det klart 💕

Idag kommer garderoberna, så nästa vecka börja vi bygga upp det. Vi anliade de som gjort resterande av vårt hus och är så glad att man kan känna sig trygg med sina snickare som man anlitat.

Men bäst av allt! I natt har jag fått sova 6 timmar 😱💕 jag är som en Duracellkanin här nu, jag trodde inte jag skulle få någon sömn alls, då vi ska pp EEG nu, men detta projekt kanske har legat i bakhuvudet och nu kunde vi släppa det lite.

Invigt med 6 timmars sömn är ju en perfekt premiär!

Kommentera


Annons

Snittar 2 timmar om natten

De sista veckorna kommer jag ihåg att sömnen blir värre och de senaste dagarna snittar jag två timmars sömn, jag sover lite på dagarna som tur väl är. Men det är verkligen frustrerande över att inte få i sig mer sömn och bli en mer glad person.

Mitt tålamod ligger just nu på botten och killarna känner av detta, märks så tydligt att de försöker trippa lite på tå runt mig. I mammahjärtat gör det fruktansvärt ont när man ser det. Jag vet att efter hon kommer blir jag nog inte piggare.. men kommer kanske vara på ett annat sätt inbillar jag mig.

Detta är nog min största frustation just nu❤️att tröttheten gör att jag blir annorlunda mot vad jag brukar vara, att känna sig otillräcklig..

har ni med känt av detta när ni var gravida?

Kommentera (1)

Annons

Jag boar på mitt sätt och han på sitt..

Vi håller fortfarande på med renovering mitt i all planering inför bebis.
Pojkarna har nytt sovrum, nytt lekrum och nu har vi äntligen ett sovrum. På torsdag kommer garderoberna och en walk in closet ska börja byggas. Vi är i städning rullning, men vi gillar det båda två så känns sköt att vi har et lika intresse till förnyelse. Jag tror att killarnas rum är ju jobbet som drar, medan våra rum och saker som handlar om oss är mycket för att vi känner att vi inte hittat ”hem riktigt”. Vi har börjat älska huset igen, men behöver en förnyelse efter inbrottet förra året. Innan har vi små projekterat lite, men nu har vi gått all in.

Under snart 4 månader medan vårt nya sovrum byggts, har vi sovit i vårt biorum, när vi plockade bort sängen där ifrån igår så kändes det helt sjuk att snart är vi klara. När vi satte oss i soffan igår började vi prata om att vi kanske borde tänka om där nere, göra det mer som ett vardagsrum och inte låsa det till ”biorum”.

Jag satt och berättade en plan om kamin, ny färg, en matta jag suktat länge efter samt en soffa.
På middagen idag somnade jag till i någon timma, medan jag sov har Johan plockat ner allt från väggarna, åkt och köpt färg. Sen medan jag sitter och skriver håller han på och måla nu.

Halva rummet är klart och sen ska vi imorgon kväll sätta oss och rita upp lite hur vi vill ha det.
För många låter detta som något som är helt ohållbar situation. Varför hålla på att renovera hela tiden, för oss är det spännande och kul att projektera tillsammans innan bebis kommer.

För jag tror faktiskt att det är det han gör nu, han boa inför bebis, att allt ska vara klart när hon kommer.
Så vi bara kan ha den tiden tillsammans sen. Jag boa på mitt sätt och han på sitt!

Jag är evigt tacksam för en man som lyssnar på mig, skulle han tycka att det var en dum ide´skulle han säga det rakt ut, men när han gillar idéen har han lika svårt att hålla sig för att se hur det bli som mig.

IMG_1635

Kommentera

Annons

Sjukaste natten på länge!

God morgon!
Jag har ingen aning om jag sovit något inatt.
Antar att jag har det då jag är pigg som attan. Men alltså inatt vaknar jag vid 02 av att jag är helt säker på att vattnet gått. Jag springer in på toa väcker Johan, du måste upp mitt vatten har gått.

Efter mitt toalettbesök inser jag, att jag har DRÖMT alltihop.
Går in i sängen och inser att där är inget vatten som kommit, helt torrt..

Johan som jag hade väckt visste verken ut eller in, han var så trött. Men det var verkligen så sjukt, för allt var så verklighetstroget. Jag reflekterade inte att jag inte var blöt på benen eller att sängen var torr. I mitt huvud hade mitt vatten gått och jag sprang som en iller här hemma 02.o0.. 😂.

Jag hade så svårt att somna om sen.. drömmen var nog så verklig för att jag så gärna ville att det var sant.
Men gud vilken natt och vilken syn!

Kommentera

Annons

Vad tänkte jag på?

Som det längtats efter gårdagen
Henri för att han äntligen skulle få bjuda på kalas för sina vänner från fsk.
Jag har längtat med honom, fram tills i veckan. Att vara höggravid och ordna kalas är inget jag rekommenderar. Igår när jag vaknade längtade jag efter min säng och att kalaset var över.. kanske mer än att det faktiskt skulle hållas ..

Med facit i hand har allt gått super bra! Henri var så nöjd och då är mamma nöjd.
Men alltså för er som följer mig, vet att jag inte kan baka.

I år fick jag för mig att nu ska jag vara en riktigt bullmamma och baka allt själv, mest för jag tycker att tiden fanns av någon konstig anledning. Vissa kakor kom fram och vissa har gömts till familjemyset…smaken var det inget fel på. Men Henri var så rolig och försökte att inte göra mig ledsen..

-Mamma de här kakorna kanske vi kan ha i kylskåpet istället..
-Mamma de var goda, men vi kanske inte behöver ha glasyr på dem 😂

Jag vet inte vad jag tänkte på, för det första kan jag inte baka!
För det andra så kan jag inte dekorera. Jag ska hålla mig till sådant jag är bra på och överlåta det andra till andra! Samtidigt vill jag visa Henri och Wilhelm att man måste våga misslyckas och våga försöka! 

Men allt är värt det när man se denna killens ögon tindra när han kommer hem till ett färdig fixat kalas som han fick lägga sista touchen på!

Efter kalaset ropade Wilhelm, att han längtar till sitt kalas.
Hoppas han vill vara på ett lekland för detta med en bebis kanske inte heller att rekommendera 😂

IMG_1509
IMG_1507
IMG_1505
IMG_1500

Kommentera


För att få de senaste uppdateringarna