VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Liten nyttigare variant

Många frågade om vår lunch idag. Det är egentligen inga konstigheter, det mest enklaste någonsin. Vår egna lilla version av carbonara.

Recept:

1 paket strimlad skinka

1  creme fraiche

1dl pasta vatten

1/2 dl mjölk

salt och peppar.

För steker skinkan i liten klick smör, krydda och  tillsätter  sedan  creme fraiche och mjölken.

Häller i den färdiggjorda pastan och tillsätter pasta vatten. Låter det koka samman en stund. Klart för servering!

Går på ca 15 min ❤️ Perfekt lunch och en liten nyttigare tvist på carbonara. Jag gillar att droppa på lite citron för en mer syrlig smak. Dock är det inte så poppis av barnen. Så kanske bäst att testa sig fram

Processed with VSCO with c3 preset

4CF735F8-3210-4127-A1FE-43E962CA1366127E74B7-1D4B-4EF8-9E85-76E3F1A57E40

Kommentera


Annons

Ta tag i det konstanta dåliga samvetet

i flera veckor har jag bara känt mig stressad, lite halvt oinspirerad mest för att jag känt att jag vill så mycket men orken inte funnits. Jag har försökt landa i att vi fått tillskott i familjen. För mig har det tagit mer tid än väntat. Hon är bara så ljuvlig vår lilla Isabelle. Och var nog inte fören i fredags efter babycafet som jag verkligen kände av denna  ”mammaledigt” och landade i att hon faktiskt är här.

Att komma ut och umgås med andra mammor, inte bara sitta hemma och låta vardagen rulla som innan. Var helt underbart och bara få vara lite med henne.  Killarna har kommit i högsta fokus och Isabelle har bara fått hänga med. Vilket ger mig konstant dåligt samvete. Försöker stöta bort det och jag vet ju att det bara är så, men det är väl det som gör att man känt sig lite halvt oinspirerad.

Jag vet att det var likadant när vi fick Wilhelm och jag kände att han kom i skymundan. Men vad gör man för att lätta samvetet?

Kan ju inge bara vara jag som känt/ känner så här.

Är det någon som känner igen sig??

Jag bara känner att det är dags att vända detta, har  bokat in lite mammaträffar. Inte bara för Isabelles skull utan mer för min med. Men att hon och jag får göra något tillsammans.  Samtidigt som att man skapa nya kontakter med andra mammor och bebisar.

tänker att det kan vara ett bra steg i rätt riktning ❤️

Processed with VSCO with c8 preset

Kommentera

Annons

Lite som om att börja i en ny klass

God morgon finisar.

Idag ska jag iväg på babycafe, var verkligen inte igår jag var på det. Men ska bli super kul! Jag känner verkligen att jag behöver komma ut mer. Jobb/går in lite i mammaledigheten och de här ”vanliga” aktiviteterna som ex babycafe har jag inte haft möjligheten till alls.

Kanske låter konstigt, men känns som om att börja första klass eller en ny klass.

 Vilka är där, vem ska man sätta sig i jämte. Nej men det är liten sådan känsla faktiskt.

Går säkert jätte bra! Både jag och Isabelle behöver detta ( mest jag😂) så nu kör vi!

Hoppas ni får en fin fredag😘6291A7D6-375D-4C86-92B2-DC82B530EAFE 54D6E0B4-712C-491E-AB81-750A399E8953

Kommentera

Annons

Vinnare av Kalani

Massa fina anledningar till varför just ni skulle vinna uv kläder från Kalani. 3 fantastiska vinnare har valts ut och

Vi säger stort grattis till: 

Mariakallner
Jamsi_c
Ericakarlsson1

maila namn, adress och vilket uv plagg, filt ni väljer Till : vinnare@barnrumsinspo.se

45B15089-72C0-4A83-9FA7-BB4250CD8561

Processed with VSCO with c6 preset

Kommentera

Annons

Skit dag!

Igår var verkligen en sånn där dag man bara vill slänga i soporna och glömma av! Det började med att vi försov oss, vilket vi sällan gör med en bebis i huset. Så typ 08:30 vaknar jag av att jag känner att jag är sen. Alla ska vara på jobb/ fsk och möte vid 9… vi hann och helt slut efter mötet ringer Johan. Alla paket som skulle iväg var fel porto på. För att det var skymmande paket😫 fail på den. Så det var bara hem igen, väga, mäta och inse att jag lärt mig en ny läxa tills nästa bloppis. Swish Funkade  inte så jag fick bocka av alla manuellt om de betalt osv.. så det var bara att börja om, göra rätt.. höll på tills barnens bamsegympsuppvisning. Sletna alla 5 av värmen åkte vi dit. Och var väl mysigt, men lite mycket folk och barn överallt 😂. Så när man kom där ifrån var man slut som artist!

Väl hemma började det strula igen med de sista paketen jag skulle slå in. Jag fick lite panik och bara kände att denna jävla dagen vill jag helst bara glömma av.

Men idag är det en ny dag med nya möjligheter ❤️

D1613184-ADA7-41E3-AED4-F4065A0728E4

Kommentera


För att få de senaste uppdateringarna