VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Daniel Wellington 15% Extra

i samarbete med Daniel Wellington  

Nu är det alla hjärtans dags tider. Och de fina unika klockboxarna är här om man vill ge bort en minnesvärd gåva. Även den fina hjärtberlocken finns med i olika paket. Just nu är det kampanj på klockboxarna och med koden: BARNRUMSINSPO får ni 15% extra rabatt på hela ert köp.

In och spana på DanielwellingtonC7E90F23-3C8D-4BBA-B1B3-21A3464CD06702824D2D-5AF9-46A6-A59D-0D2A3ED08834FBA87BDF-E366-437E-AEB8-5E62BFD0423767B25138-C76A-4F98-A03B-133EFB10037B

Kommentera (1)

Annons
I annonssamarbete med kidsclin.se

Bra hjälp för barnen

Det var ett tag sedan vi var i småbarnsåldern nu, visst vi har killarna och de är inte superstora. Men nu är vi tillbaka i den riktiga ”småbarnstiden” med Isabelle och åkommor som skorv, blöjeksem är vår vardag igen. Det har hänt lite på marknaden sedan vi var där sist och i samarbete med Kidsclin ska jag berätta lite mer om deras produkter som kan underlätta vardagen.F5E7EC11-7E83-440F-91EE-A9D825B6E1D2

Har era barn ”problem” med skorv?
Skorv är nog något de flesta barn har och det är olika hur mycket man har.
I nuläget kämpar vi med Isabelles skorv och kanske bara är jag, men jag har inbillat mig att håret växer bättre om man plockar bort skorven. Så därför tampas vi med den för vi vill att hennes hår ska växa jämt och fint. Hon har ju en rätt bra kalufs nu och där jag inte tampats med skorven. Där har det inte växt lika mycket heller. Självklart kan det bero på annat, men jag ser framsteg i alla fall. Hur kan Kidsclin Skorv serum hjälpa dig?

Det är väldigt enkelt:

Kidsclin tar effektivt bort skorv och förebygger skorv hos spädbarn.
Spreja 2 gånger i handflatan och massera in området med skorv.
Man kan behandla morgon och eftermiddag tillskorven försvunnit.
Fastsittande hudfjäll kan avlägsnas enkelt med kammen eller borsten. Kammen har vi använt då det känns enklare att få med allt från det hår som finns. KidsClin minskar vätskeförlust genom huden och återställer hudens barriärfunktion.8M7A9343

Blöjeksem

Vi har inte haft problem med blöjeksem fören med Isabelle, hon har ofta irriterande hud och man kan känna att hennes pH-värde är lite lågt ibland när man byter blöja. Många saker som vi har testat har inte hjälpt hennes utslag och man märker att pH-värdet fortfarande inte är ”bra”. Så det ska bli så intressant att testa denna produkt. ”Kidsclin blöjsprej  är bra för barn som ha problem med blöjeksem. Den normalisera hudens pH-värde (förhindrar ammoniakomvandling från urin och enzymer från avföring som bryter ned huden. Den Återställer hudens barriärfunktion och beskyddar huden mot friktion. En Återfuktande behandling och verkar uttorkande på huden.”.
Ska bli kul att se om det blir någon förändring!
Recension kommer senare. 8M7A9322

Kidsclin Bodymousse 

I somras hade Wilhelm ett område på benet som kliade och kliade. Han kunde inte somna för det kliade så hemskt. Vi försökte få han att sluta då han rivit upp det fler gånger. Då blev vi rekommenderade att köpa Kidsclin Bodymousse. Vi smörjde in på området som var irriterat och sen lät vi det värkar. Enkelt att smörja och det går ganska fort och efter en stund somnade han. Vi fortsatte att smörja tills kliande lagt sig (2 dagar). Den ska förvaras öppen i kylskåp och det kan nog uppfattas lite som en kylande känsla när man lägger på den, vilket verkade som en härlig känsla när det kliade så hemskt.

”KidsClin BodyMousse med patenterad 2QR-formel, är en barnvänlig mousse som används för att lindra symtom i samband med kliande hud som kan orsakas av mollusker och nässelfeber.Minskar klåda med direkt verkan och förbättrar hudens tillstånd och uppbyggnad. Den begränsar även risken för ärrbildning och infektion. Skummet är lätt att applicera, kladdar inte och är snällt mot barnets hud.”

8M7A9325

Just nu har ni 30% på alla Kidsclin produkter med koden HANNA30 hos Apotekethjärtan.
Vill ni läsa mer om alla produkter kan ni läsa om dem där eller på kidsclin.se

2A334D61-CA3E-44D8-8F2B-723018485C1D

Kommentera

Annons
I annonssamarbete med lekmer.se

Vårnyheter för barnen!

Sitter i mysbrallor, kollar ut i slasket och längtar efter våren.
Man kan inte annat göra när man spanar in alla nyheter som kommer in i butikerna nu.
Jag har redan lyckats knipa några härliga nyheter till barnen.

Jag vet vintern är inte slut och här kommer jag och tjatar om vår-nyheter.
Men jag har en tendens att vara ute i tid. Neråt landet (inte än) bara vänder det helt plötsligt. Från att vara minusgrader till att bli vår över en natt. Så var det förra året och då var det bara att plocka fram sina nyheter ur garderoben.

Vi kommer även i år våga satsa på färg, det kan inte bli fel.
Vi kommer köra en favorit i repris. KULING`s ALWAYS  finns i 7 olika färger.

8M7A9463
KULING´s vår-jackor kommer i år i fantastiska färger,
bra vattenpelare/andningsförmåga samt ett fantastiskt bra pris.

Detta är ingen regnjacka, men 10. 000mm i vattenpelare håller barnen torra i vårregnet.
Ville visa er hur vattnet bara slinker av under rinnande vatten.8M7A9476 8M7A9475

Hur är storleken?
Det är ofta en fråga jag får och KULING överlag är stora i storleken. Och skulle även säga att denna modell är det. Sen gillar jag att den är lite större för då täcker den rumpan lite mer. Så även förra året som i år. Tar jag den stl som ligger dem närmst. Ex Henri är 126 cm och tar då 128 i storlek.  I andra märken tar jag ofta en storlek större gällande jackor.  Men här väljer jag rätt storlek!

8M7A9470 8M7A9469
Däremot till er med mindre barn som Bellis hade jag tagit en storlek mindre. Ex  anoraken som jag beställde till Isabelle:  hon är en 80 nu och 86 i vår (tror jag) och den hon har på sig är 86. Lite stor och här räcker det inte med mudden. Så en ny är påväg till oss i 80 ctl.

8M7A9482 8M7A9479

Info om plaggen:

– Vattenpelare: 10 000 mm
– Andningsförmåga: 5 000 g/m2/24h
– Vindtät
– BIONIC-FINISH ECO®-ytbehandling
– Avtagbar huva
– Dragkedja fram med hakskydd
– Vindslå med tryckknappar
– Två fickor fram
– Reflexdetaljer
– Justerbara ärmslut med kardborre

– Material:
– Yttre: 100% polyamid
– Foder: 100% polyester
– Tvättråd: maskintvätt: 40°C

8M7A9468

Kommentera

Annons

Vad är det som händer nu?!

Vad är det vi ska förändra under 2019.
Jag vet att jag var lite kryptisk angående vilka förändringar som kommer ske i vårt liv 2019.
Varför jag inte riktigt ville skriva ut det var mest för att det är så mycket förändringar som behövs göras.

Vi har levt ett liv under några år med både fysiska men även psykiska ohälsa.
Att inte må bra i kroppen går hand i hand med matvanor och ork.
För ca 1 år sedan fick vi veta på pojkarnas astmakontroll att de såg en stor förändring i barnens vikt/längkurva. De hade ökat markant i vikt vs längdmässigt.
Kurvan hade verkligen skjutit upp och de undrade vad som hänt under 2017-2018. Det var absolut inte bra sa dem och att vi fick varningstecken kring hälsa och kost!

Det som hände var att både jag och Johan mådde dåligt av olika anledningar och tog inte hand om oss själva.  Och glömde då även barnen!

Mitt i allt detta blev jag gravid och den lycka kunde ingen ta ifrån oss. Men orken blev inte större och psykisk ohälsa försvinner inte bara över en natt.

Men som sagt allt går hand i hand.

Efter mötena började vi rannsaka oss själva och barnens matvanor. Barn idag äter det vi äter och rör sig så mycket som vi gör. Detta visade sig också på kurvan. Jag skäms som mamma att låtit det bli så. Men samtidigt så kan jag idag bara förändra mitt tänk nu, inte tänket som skedde när den tiden var.

Jag älskar människor som framhäver mammakroppen och som är stolt över den. Tro mig det är jag med. Jag kan inte förstå att min kropp burit 3 magiska barn, men jag måste också inse sanningen i vitöga. Fortsätter jag så här kommer jag inte få se mina barn växa upp.

Min kropp är alldeles för tung för min längd. När jag går upp ur sängen känner hur mycket stryk kroppen får ta bara för att jag inte rör på mig tillräckligt eller över hur mina/våra matvanor har sett ut.

Och även hur stolt jag är som mamma, att jag är stolt över att jag burit mina barn. Så betyder inte det att jag kan fortsätta så här och ha det som en ”ursäkt”.

För jag är i så risigt skick att jag kanske inte få se mina barn växa upp när de bli stora😰

Och att vara en hälsofara för mig själv.
Usch när jag skriver det här blir jag så ledsen och drar skämselkudden framför mig.  För det är verkligen så sanningen ser ut!

Nu är ni säkert många som tänker: ah ännu ett nyårslöfte…
å varför denna kropphets…
eller
varför inte vara glad för den man är…

Tro mig jag är stolt över mig själv och helt ärligt så hade jag gärna sett ut som jag gör idag. Men allt handlar inte om utseende, utan (för mig) handlar det om att fårvara frisk genom hela livet. Att vara en pigg och glad mamma. Att får chansen att gå upp ur sängen utan att känna att närmsta dags aktivitet är kiropraktorn.

 Men framför allt visa våra barn att det är roligt att röra på sig.

Henri och Wilhelms kurva har vi självklart aldrig talat med dem om.  Just då när vi fick den nyheten.. 
hade vi inte ork till att ”jobba” med oss själva. Men vi började ”jobba mer med killarna”.

Och i början av året var de på nya kontroller för sin astma (då även kontroll på kurvan). Och det visade sig att det vi kämpat med dem har gett så fina resultat. Jag grät när jag såg detta resultat. Och nej det handlar inte om vikten, utan om kurvan och deras välmående. För vi vet varför kurvan såg ut som den gjorde och det var vårt fel som föräldrar. Nu var de inne i sin kurva igen och vi är så otroligt glada för detta.

Igår började jag en ny resa mot ett friskare Hanna,
en gladare Hanna, en roligare mamma och en sundare mamma.

Ni kommer kunna följa min och Johans resa här på bloggen och på inspomamman.
Jag och Johan har kontaktat en PT som vi fått goda rekommendationer från en vän och började med hans upplägg i måndags. Vi talar inte vikt med honom, utan vi talar sundare levende och resan mot en friskare mamma och pappa. Resultaten kommer aldrig främst vara vikt utan styrka. Men visst kommer mått och vikt vara en del. Men aldrig vara vinsten/ resultatet som ska mäta min lycka och framgång.

Det är leendet på killarnas läppar när de ser att vi mår bra.
Må så gott och hoppas ni vill följa denna resa ❤️

Kommentera (6)

Annons

Vinnare muminpaket

Årets första tävling har körts och vilken härlig vinst det var. Två vinnare är korade av rättstart  och vi säger stort grattis till:

💕Sofia_azelius & ernluund

maila oss på vinnare@barnumsinspo.se

med adress, namn och tel❤️
48D60DDB-3A01-46FF-88CA-49BEFF615A65

Kommentera (1)

För att få de senaste uppdateringarna