VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur går det för WIlhelm?

Efter vår berättelse om Wilhelm har många underbara följare frågat hur det går med honom och vad EEG proverna visade. Första veckan var sjuk jobbig att gå runt utan att veta vad som hände med honom, vi har ju en teori efter alla era svar att det var Epilepsianfall, man kallar det inte Epilepsi om det enbart sker en gång.
Varje kväll som de lägger sig, knyter det sig i magen på mig och att Isabelle har kommit mellan här nu har helt ärligt gjort det enklare för mig att bara tänka på provsvaren under de här veckorna. Men idag ska vi till barnläkaren och få svaren, en del av mig vill gärna att de kan svara på varför, en del av mig vill ju helst bara att detta var en engångsföreteelse.  Vi vill självklart bara få möjlighet att ge Wilhelm de bästa förutsättningar som går för att slippa detta i framtiden.

Om det är Epelepsi så blir vi inte förvånande, Johan hade två anfall som tonåring.
Det har aldrig kommit igen, men extrem trötthet och dåligt med mat i mage var det då de trodde han fått anfall av. I Wilhelms fall skulle det absolut kunna vara fallet, han är en kräsen kille och äter enbarn vissa saker. Den helgen vi var iväg åt han extremt dåligt och han var väldigt trött efter allt badande och busande. Detta då kontrat med hans astma som tar mycket på kroppen. Är vår teori till ”anfallet” om det nu är så att han hade det.

Jag kan sitta här och spekulera, men i eftermiddag får vi svar. Jag har inte sovit så himla bra de senaste nätterna för just detta min lilla Wilhelm. Man vill liksom bara att allt ska vara hanterbart så det inte påverka han allt för mycket.

Stor kram!

IMG_7168

Kommentera


Annons

Ett uppsving för Isabelle

Igår hade vi hembesök här av BVC och sist Isabelle vägde sig hade hon gått upp 60g vilket de tyckte var super bra på två dagar, men nu var det riktigt höga och bra siffror. Hon är inte riktigt vid födelsevikt men snart så.
Hon hade gått upp 240g på bara 4 dagar, så det är verkligen ett uppsving!
Är så glad för att kurvan spikar upp är en skön känsla att det rullar fram.

Så vikt nu 8 dagar gammal väger hon 2940 g
fortfarande 47 cm lång.

IMG_2527

Kommentera

Annons

Nu står sovrummet helt klart!

Har knappt kunnat tro att det kunde bli så bra som det blev.
Men nu står sovrummet helt klart, det sista gjordes igår och idag har jag varit iväg tidigt i blomsteraffären och köpt lite växter och krukor för att sätta pricken över i:t.
För er som missat vår renovering så har vi anlitat snickare som har byggt om vårt garage till ett sovrum och en walk in closet. Garderoben är nästan helt klar, ska bara in ett sminkbord och lite spottar i garderobsystemet.

Men igår var snickaren här och satte sista listerna och detaljerna i fönstren.
Känns så skönt att vi drog i gång detta projektet innan Isabelle kom, för annars hade det nog inte blivit av.
Jag ska visa mer bilder sedan, ska bara få upp alla detaljer vi valt ut.
Men allt blev precis som vi tänkt oss, det är ju självklart tack vare vår snickare som verkligen vet exakt hur vi vill ha det. Så ibland när det står still i vårt huvud har han någon bra idé och han kan verkligen sina saker.

Vet att många är super nyfikna och bilder kommer inom kort!
Krukor hittar ni
—>HÄR<—

IMG_2522
IMG_2524

Kommentera

Annons

Nu späcker vi bubblan

Okej då kör vi igång liter vardag igen.
Efter har levt i bubblan i en vecka är det dags att ta tag i allt som bara har legat vid sidan medan vi fått lära känna våran Isabelle. Min tanke har varit att killarna skulle få vara hemma så länge de ville, minst 10 dagar med oss och sedan får de bestämma själva hur de vill göra med förskolan.

Men efter 7 dagar tillsammans har vi förstått att alla behöver andas lite, låter helt sjukt när jag säger att man behöver andas från sina barn. Inte riktigt så jag menar, men man kan se det från olika håll.

-Henri har längtat så efter lilla snäckan, efter en vecka hemma har han nästan satt alla sina egna behov åt sidan och bara fokuserat på lilla Isabelle, detta är så underbart att se. Men han behöver en liten paus från att känna så stort ansvar och jag tror att för att han ska få det måste han vara ifrån henne lite.

Wilhelm är väl den som tjatar mest om sina vänner och vill så himla gärna leka med dem, han är så stor nu och vet vad han vill, så självklart kan jag inte neka han att få några timmar med dem. För vår del så känner nog båda jag och Johan att försöka pussla ihop en familj på fem från fyra är både energikrävande och magiskt på samma gång. Dels att se vilken kärlek som faktiskt finns här i vårt hem. Men också att alla behov ska tillgodoses hela tiden. Så nu ska  Johan försöka komma tillbaka till lite jobbmood och ta tag i alla fina mail vi fått och jag ska bara fokusera på Isabelle. Förra gången när Johan gick tillbaka till jobbet var jag själv med två blöjbarn, under den perioden i livet, var mitt huvud i kaos och sorgen som störst efter min bror och kunde inte riktigt fokusera på att vara bara mammaledig.

Denna gång är Johan på jobb, men eftersom han driver barnrumsinspo tillsammans med mig är han nu hemma och jobbar alltid.  Självklart är det jag som håller i barnrumsinspo´s Instagram tillsammans med Johan. Men den största delen som tar mycket tid som redigera bilder, video, mail, ekonomi osv kan jag bara släppa.
Barnrumsinspoinspomamman, blogg och vloggen är ju en del av vårt liv och personliga saker från min sida av livet, så det är ju enbart jag som kan göra och ska bli kul att kunna fokusera på det som syns lite mer. Men framför allt på vår lilla Isabelle.  Så för er som följer oss där, blir det väldigt mycket familjeliv och bebisbilder där just nu som ni säkert redan märkt ❤️

Hoppas ni ser fram emot våren lika mycket som oss

IMG_2462

Kommentera (2)


Annons

Vaknade vid rätt tillfälle

Isabell vaknade för en liten stund sedan och var hungrig. Jag har haft svårt att somna om sedan för hela dagen har mina ben lite donat av. Precis så som när själva förlossnignsvärksrna var igång. Kändes precis som om kroppen började minnas. Svårt att förklara, men bara konstigt och tänktvärt.

Hela dagen har jag gått och tänk, exakt nu förra veckan gjorde vi det och vid tio när bonusfamiljen var slut tänkte jag. Nu för en vecka sedan startade allt, resan till att vår sista pusselbit skulle komma ❤️

Men det som var så mysigt var att Isabelle vaknade vid 01:11 och 01:19 låg hon åter i min famn. Mindre klabbig, men lika vacker och vi firade in hennes 1 veckodag tillsammans.

Ah jag vet, visst låtet det löjligt. Men var underbart och kommer komma ihåg denna stund vi fick, 1 vecka gammal . Nu ska jag försöka somna om. Imorgon ska killarna tillbaka till förskolan en stund. Efter allt tjat fick vi ge med oss😅

98CB5639-0007-40F9-A308-54385EF07F63

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna