Välkommen till Barnresebloggen!

Hej!

Vad kul att du hittat hit!

Jag och min man älskar att resa och självklart följer våra barn med på alla äventyr. Här berättar jag om våra upplevelser, delar med mig av våra erfarenheter och tipsar om sådant vi tycker är bra.

Vem är jag då?

Jag är en helt vanlig småbarnsmamma vars två största intressen är att resa och att skriva. Barnresebloggen är med andra ord ett perfekt forum för mig! Att resa med barn kan förstås vara både roligt och utmanande men jag hoppas att mina reseberättelser ska kunna vara till både nytta, nöje och inspiration för er. Jag har även skrivit en bok som ni kan läsa mer om på www.ninagustafsson.se

När jag skriver försöker jag utgå från det som kan vara intressant både för barn och vuxna. Eftersom vi är vegetarianer med intresse för miljö, ekologi och djurrätt finns även de aspekterna till viss del med i mitt berättande.

Kortfattat är inte riktigt min grej, så när jag skriver blir det lätt ganska långa utläggningar. För er som inte vill läsa hela reseberättelserna har jag därför sammanfattat det viktigaste i slutet av varje inlägg.

Både jag och min man tycker om att göra lite annorlunda resor till ovanliga resmål, men sedan vi blev föräldrar har vi förstås anpassat oss en del efter våra barns behov och intressen.

I oktober 2016 flyttade vi till Malta på prov. Därför handlar mina blogginlägg just nu enbart om vår vistelse här, om för- och nackdelar, utmaningar, konstigheter och allt som är underbart. En hel del fokus ligger förstås på barnens anpassning och skolgång. Jag vill gärna att min blogg ska kunna vara till hjälp för de som funderar på att flytta hit. Tveka inte att ställa frågor i kommentarsfältet om ni behöver hjälp eller råd. Om jag kan så hjälper jag gärna till.

Eftersom vi inte vill exponera vare sig oss själva eller våra barn har jag valt att inte ta med några bilder där våra ansikten syns tydligt.

I tabellen nedan kan ni läsa reseberättelser om de resor vi gjort sedan vi blev föräldrar.  Det går att söka under både Resor och Kategorier. För att läsa de senaste blogginläggen kan du klicka på Bloggen i menyn ovan. Mycket nöje!

Kramar från Nina