VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Sudio

Natur, musik samt svensk design och företagsamhet i samarbete

Två av de saker jag uppskattar extremt extramycket i min sociala distansering är att njuta av naturen och lyssna på musik jag älskar. Jag gissar att jag är långt ifrån ensam om att finna njutning i det.

Därför är jag oerhört nöjd över att ha lyckats kombinera lyssning av högsta klass med något som är bra för Moder Jord och ett kanonerbjudande för dig!

Tilläggas kanske bör att jag inte får en spänn för att skriva detta. Jag är bara en nöjd Sudio kund som tycker att detta är för bra för att inte tipsa om.
20200407_201515 För ett par veckor sedan fick jag hem mina två nya bluetooth högtalare ”Femtio” (finns i flera färger) och jag är verkligen nöjdare än nöjdast efter min utvärdering.

Högtalarna kan inte bara kopplas ihop och placeras ut där de för stunden passar bäst, de har dessutom 14 timmars speltid, är vattentäta (alltså kan användas både inne och ute) och om du spelar via din mobiltelefon kan du både svara, prata och lägga på dina samtal via högtalarna (förutsatt att du inte väntar på något hemligt förstås)…

 Jag är än en gång en supernöjd Sudio kund och därför har jag fixat rabattkoden ”AZA” som ger ger 15% rabatt på hela Sudios sortimentet. När det gäller högtalarna får man dessutom 10% extra rabatt i kassan när man köper båda. Alltså totalt 25% rabatt när man köper två högtalare. Och som det inte vore nog! 20200407_201605Från och med denna veckan har Sudio en kampanj för Earth Day för att främja hållbarhet och därför kör de sin första kampanj någonsin. 10% av vinsten från försäljningen av alla gröna produkter (Tolv Green och Ett Green) går till World Wide Fund for Nature (WWF), en organisation som stöder flera initiativ som bevarande av naturliga ekosystem och biologisk mångfald.

Natur, musik samt svensk design och företagsamhet i ett fantastiskt samarbete! Rabattkoden ”AZA” ger som sagt 15% på allt i Sudios webbshop.Screenshot_20200407-211550_InstagramUnder Earth Day kampajen inkluderar Sudio dessutom en gratis crossbody-väska med varje köp för att visa sin uppskattning av stödet! //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna