VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Adviral

En vecka full av (o)möjligheter

Ny vecka, nya (o)möjligheter…
Detta kommer sannerligen bli en vecka fylld av båda sorter. Bl a fyller sonen myndig och att planera ett födelsedagsfirande med social distansering är verkligen både en möjlighet och en omöjlighet.

Nå väl, det finns större utmaningar att hantera. Läste bl a att vi kan vara på väg mot en kaffe-kris i världen p g a utegångsförbudet i Colombia så jag får väl tacka min lyckliga stjärna för att jag föredrar te. I alla fall så länge det inte varslas om en te-kris också vill säga.20200406_081036I övrigt startade dagen med en lång och lyxig dusch och mitt i hårtvätten kom på att jag måste påminna om erbjudandet som just nu ger 15% extra på ALLT i Bobby Oduncus webbshop (inklusive det redan rabatterade lyxpaket). Använd koden ”LYX” när du lagt dina produkter i varukorgen så dras rabatten.20200406_081435Nu blir det yoga en stund i uterummet som strax kommer bada i sol och sedan är jag redo att ta mig an veckans (o)möjligheter och möta vad som spås bli årets hittills varmaste dag.

En fin start på veckan önskar jag dig.//Å


Kommentarer


 1. Katarina 6 april, 2020 on 09:14 Svara

  Hjälp, nu blev jag riktigt rädd. Om det blir kaffekris, då är det kris på riktigt för mig. Herregud, jag måste bunkra!!! Utan kaffe funkar inte jag så du förstår att det här är allvarligt för mig. Ha de gött!

  • Åza Brennander 6 april, 2020 on 17:33 Svara

   Hahaha, jag förstår. Det är som jag och cola…. Kram Å

 2. Sofia 6 april, 2020 on 12:43 Svara

  Mycket allvarligt med kaffekris!!

  Tur du förvarnade och hoppas inte så många läser… ?

  • Åza Brennander 6 april, 2020 on 17:30 Svara

   Hahaha, försent 😉 Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna