VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nödlösning under utegångsförbud i Barcelona

Scrollade lite i nyhetsflödet och inser att det finns de som gått (eller snarare sprungit) betydligt längre än jag i sin sociala distansering…

En svensk som bor på 60 kvm tillsammans med två barn, sambo och två hundar i Barcelona har hittat en nödlösning för att löpträningen inte ska bli lidande av utegångsförbudet. Varje dag springer han nämligen en mil eller en halvmara (2,1 mil) mellan köket och vardagsrummet. En sträcka som motsvarar 8 meter…20200405_101359Inom kort planerar svensken att avverka ett maraton, alltså 4,2 mil, i den lilla lägenheten men inför det funderar han på att förvarna grannarna.

Som sagt, det finns de som har tagit hemmaträningen i karantän till högre höjder än mig som börjar varje dag med stillsam yoga i uterummet. En träningsform jag hoppas stör mina grannar betydligt mindre än Barcelona svenskens runstreak. //Å


Annons

Kommentarer


 1. Anki/hockeysponsorn 5 april, 2020 on 21:20 Svara

  Yoga är så skönt. Jag har alltid velat bli besatt av yoga men inte lyckats på 25 år. Men i februari började jag träna regelbundet 3-5 ggr/veckan. Äntligen är jag besatt av yogan har nu hunnit med 27 pass sen dess 😆 enda veckan det inte blev nåt var när Corona exploderade i Sverige då hann jag bara med 1 pass. Jag kör Yinyoga, Vinyasa och Bodybalance.
  Mitt benen blev bättre på 2 veckor så nu är balansen bättre och jag kan böja på benen. Jag är så harpya kan till och med gå i högklackat.

  Skönt att du kan hålla igång under karantän.

  Kram Anki

  • Åza Brennander 6 april, 2020 on 17:35 Svara

   HÄRLIGT att höra Anki! Keep up the good work! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna