VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tappad sug och Födelsedagsfirande på Distans

Jag får många frågor om varför jag valt karantän, eller social distansering som jag fortsättningsvis kommer använda som begrepp eftersom jag förstått att ordet ”karantän” provocerar dem som förespråkar att vi ska ”leva som vanligt”.20200403_203621Hade tänkt förklara bakgrunden till mitt val ikväll men efter att sonen ringt och meddelat att han mår lite dåligt och därför vill avvakta några dagar med att ses tappade jag liksom sugen.

Att inte ha träffat Tim på snart fyra veckor suger mer än att behöva hugga in på rostbiffen (recept här) jag förberett till oss ensam ikväll.20200404_200018Men man får inte roligare än man gör sig och prisa Gud, eller vem det berör, för teknikens under och dagens bästa videosamtal med min födelsedagsfirande vän Cecilia och hennes Jocke som fick mig att le igen!20200404_195653 Stort grattis på din födelsedag, ursäkta för den tondöva sången och tack för den suddiga bilden Cecilia Ljung! HIPP, HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDA´!

Här kommer ett par skarpare från när vi besökte mysiga Karnelunds Krog & Rum för snart ett år sedan. Det var andra tider och imorgon är en annan dag. DÅ kommer jag för övrigt förklara varför jag gått så stenhårt in för social distansering. //Å20190503_19143920190504_114039


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna