VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dans på Distans

Förhoppningsvis trillar polletten ner hos ännu några ”lev som vanligt” förespråkare ikväll när TILL OCH MED ”Let’s dance” ställs in till mitten av april (till att börja med). Personligen tycker jag att juryns ordförande Tony Irving inte kan ha mer rätt när han tidigare i veckan sa ”Ja tycke det är en väldig klock beslutt”…5e5eb48dd6a53_thumbnailFoto: Magnus Ragnvid/Tv4

Men hav förtröstan. Lets’dance försvinner inte från programtablån. Tvärtom faktiskt eftersom Tv4 bestämt sig för att göra en tillbakablick till jubileumssäsongen 2015 när programmet fyllde 10. Så i kvällens program kommer jag återigen kunna njuta av när flera av mina fantastiska vänner tävlade framför juryn som faktiskt är densamma som årets jury.20200403_192105I övrigt har dag 22 i karantän passerat ganska obemärkt och kvällens ”highlight” var fredagsskålen via video med mina underbara vänner Cecilia och Jocke som i skrivande stund dricker bubbel på en nästintill öde ö i skärgården och likt mig laddar för dans på distans.20200403_192136På tal om underbara vänner… TUSEN TACK Elisabeth för en lika underbar kväll hemma hos dig i karantän igår! Betongkepsen idag har dock inte varit riktigt lika underbar men jag hade varken bytt bort den eller kvällens Let’s dance för allt smör i Småland. Ses snart igen! //Å20200403_19201620200403_192157PS.  Tillägg av min ömma moder som ringde i pausen ”bästa programmet hittills men hur kommer det sig att inte de som varit med tidigare oroar sig för corona och ställer upp ikväll?”………🤣❤


Kommentarer


  1. Ewa 4 april, 2020 on 16:06 Svara

    Hejsan
    Nyfiken bara varför har du satt dig i karantän du som är så ung. Jag får varken träffa barn eller barnbarn kryper snart på väggarna. Tur man har en gubbe.
    ☀️Soliga hälsning från den fina ön Öland. Ewa
    När man hör till samma landsting var det ok att flytta sig lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna