VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det enda Spöket i rummet var jag

God morgon vänner! Idag var jag förbluffad över hur tidigt jag vaknade, tills jag insåg att jag missat ställa fram klockan till sommartid…

Det är alltid lika retligt att bli av med den där timman tycker jag men samtidigt är det såklart jättehärligt med längre dagar.
20200327_091722Det jag däremot inte missade var Earth Hour. Det är ett fint och viktigt initiativ men samtidigt lite läbbigt, om man som jag är mörkrädd. Men jag hade tänt massor av ljus och tvingat ner Råttan i soffan bredvid mig så det gick trots allt ganska bra och det enda spöket i rummet var nog jag.

Nu är det dags att göra om uterummet från yogasal till frukostrum. En skön söndag önskar jag dig. //Å20200327_091534


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna