VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Corona drabbar bara de andra i Landet Lagom

Det har väl knappast undgått någon att Stefan Löfven med stöd av Folkhälsomyndigheten (eller kanske tvärtom) igår meddelade att offentliga sammankomster för fler än 50 personer förbjuds?

HEJA Lövet! ÄNTLIGEN ett förbud och inte bara en lam rekommendation till medborgarna i Landet Lagom, eller?IMG_20200328_100436_241Medborgarna som just nu är i full färd med att planera för påsken i fritidshuset eller sonens stundande bröllopsfest.

För visst gäller väl inte förbudet om man bara är familj och typ känner alla på festen? Då gäller nämligen”folkvett” enligt Statsministern och bristen på det ger sannolikt varken fängelse eller böter så vitt jag förstår..photo-1551524612-4b158646bc05Corona drabbar sannolikt för övrigt bara ”de andra” och mormor, morfar, farmors nya sambo och fasters hypokondriska kusinbarn, som påstår att de tillhör någon odefinierbar ”riskgrupp”, kommer självklart inte låta sig snuvas på en påskbuffé av det tomma hotet om böter eller fängelse .

Dessutom tillhör ju både poliser, nämndemän och domare ”de andra” och har fullt upp med annat så medborgarna i Landet Lagom kan fortsätta ”leva som vanligt”…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna