VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rutiner för att må bättre i Karantän

Något vi iallafall i Småland har tur med just nu är vädret! Alltså vilka dagar vi haft och i skrivande stund, dag 15 i karantän, sägs det på nyheterna att solen är här för att stanna både idag och imorgon. Så ut och NJUT!

Utöver att jag njuter av solen för fulla muggar tar jag härliga promenader i skogen med Råttan flera gånger om dagen och njuter av min frukost i mitt nystädade uterum.20200326_130904Varje förmiddag kör jag yoga, muskelträning och på eftermiddagen ger jag mig en stunds meditation. Så har jag gjort sju dagar i veckan och i morse kunde jag sätta check på 14 dagar i karantän.20200327_091600Med facit i hand har det faktiskt min självvalda karantän gått över förväntan. Självklart har det varit/är det långtråkigt som tusan men jag tror att nyckeln till att klara en karantän utan att deppa ihop fullständigt stavas RUTINER.

Själv stiger jag upp, äter och lägger mig samma tid varje dag och även träningen har jag schemalagt för att behålla samma disciplin som när jag går till gymmet. Att mina rutiner får mig att se lite ljusare på tillvaron just nu är jag fullständigt övertygad om.20200327_092720På tal om träning och rutiner har jag en hälsning från min ömma moder 70+ som skapat en ny och jättebra rutin i sin isolering tillsammans med min fantastiska far.

Klockan 09.40-10.00 kör mamma nämligen ”Hemmagympa med Sofia” på svt1 och det är något hon tipsar alla sina vänner om. Dessutom har hon lovat att det är en rutin hon kommer fortsätta med även efter Corona! Inget ont som inte för något gott med sig..

Njut av dagen, se fram emot helgen och fundera gärna lite över vilka rutiner som skulle kunna få dig att må bra. //Å20200323_123807


Kommentarer


 1. K 27 mars, 2020 on 12:34 Svara

  Hej, det såg såå gott ut med din teriyakiwok, har du ngt recept på vad du har i?
  Ha en skön helg

 2. K 27 mars, 2020 on 22:33 Svara

  Stort tack, detta ska jag laga i helgen. Trevlig helg och var rädd om varandra😍

  • Åza Brennander 28 mars, 2020 on 11:00 Svara

   Hoppas du gillar den! Detsamma!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna