VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Bobby Oduncu Sweden

Viktigt med små glädjeämnen som att känna sig fin

Just nu är det viktigare än någonsin att hitta de små glädjeämnena i livet. För mig handlar det om saker som att njuta av en kopp te i vårsolen på terrassen, ta på mig något jag tycker om och känna mig fin. Trots att jag befinner mig i karantän och inte har umgåtts med en människa på 13 dagar har jag ändå gjort mig fin, för min egen skull.

Jag mår nämligen betydligt bättre på insidan om jag känner mig fin på utsidan.

Jag har ju lovat tipsa om företag som jag vill stötta. Företag med produkter jag verkligen gillar och ett utav dem drivs av min vän Bobby Oduncu, som du kanske känner igen som kändiselitens favoritfrisör. Bobby är utöver frisör en GRYM entreprenör och förra året öppnade han en ny stor salong bara ett stenkast från Tobias på Östermalmstorg.20200323_152547Som om inte det vore nog lanserade Bobby även egna hårvårdsmärket Bobby Oduncu Sweden som varit under utveckling flera år. För Bobby har det varit otroligt viktigt att hans hårvårdsprodukter har rätt innehåll och doft, att de är veganska, ej testade på djur och tillverkade i Sverige. 47 dofttester tog det innan han var nöjd med resultatet och jag kan intyga att det blev riktigt bra.

Jag överdriver inte när jag säger att Bobbys hårvårdsserie den i särklass bästa jag testat. Utöver att produkterna doftar fantastiskt (unisex så de passar både män och kvinnor) så gör de underverk med håret. Jag har t ex aldrig testat ett schampo som det behövs så lite utav eller ett balsam som reder ut så effektivt!
20200323_191143Därför vill jag varmt rekommendera Bobbys hårvårdsprodukter nu när det är lite extra viktigt att hitta glädjeämnen, skapa lite glamour i vardagen och känna sig extra fin.

Perfekt dessutom att kunna shoppa via nätet och att Bobby satt ihop ett lyxpaket med schampo, balsam, hårspray och torrschampo för 499 kr inklusive fri frakt! Med rabattkoden ”LYX” får du dessutom 15% EXTRA rabatt på lyxpaketet (samt ALLT annat i webbshopen där allt åter finns i lager).julklapp-e1574858955263-1024x1024Shoppen hittar du HÄR. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna