VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En förvarning om vad som komma skall

God dag vänner! I Småland startade veckan med sol, yoga och många frågor från vänner och bekanta om vad jag tyckte,om statsministerns tal till Nationen igår.20200323_090052Som bekant är jag ju inte direkt ett fan av Stefan Löfven men jag måste säga att han skötte sig riktigt bra igår.

Jag kunde faktiskt inte instämma mer i att ALLA nu har ett EGET stort ansvar och att det är vår PLIKT att förhindra smittspridning och skydda vår omgivning samt att många kommer tvingas säga ett sista farväl till en älskad!20200323_083100Talet till Nationen var en förvarning om vad som komma skall och med nedanstående citat ur statsministerns tal  hoppas jag att de som fortfarande hävdar att ”vi ska leva som vanligt” tänker om och börjar tänka på andra än sig själva. Over and out! //Å

”Nu har vi alla ett eget stort ansvar. Det kommer några få avgörande stunder i livet då du måste göra uppoffringar inte bara för din egen skull utan också för att ta ansvar för din omgivning, för dina medmänniskor och för vårt land. Den stunden är nu, den dagen är här och den uppgiften gäller alla.”


Annons

Kommentarer


 1. Bea 23 mars, 2020 on 10:39 Svara

  Håller med det var mycket tydligt tal. Nu måste alla ta ett stort ansvar och inte vara egoistiska. Jag hör tyvärr många säga ” jag klara mig det är ingen fara ”…. men snälla tänk på varandra alla i riskgrupper och på vården. Nu gäller det verkligen att vi skärper oss.

 2. Ann 23 mars, 2020 on 11:27 Svara

  Tyvärr inget nytt! Med tanke på att de gick ut med att det var ett tal för nationen så trodde jag att det skulle vara något nytt.
  Själv har jag lyssnat och följt rekommentationerna. Jag går inte ut på restaurang, café eller andra inneställe där det är risk för stora folksamlingar. Jag håller mig till mina promenader utomhus. Träffar inte äldre människor inomhus osv. Är inte själv någon riskgrupp, bara en person med medmänsklighet och sunt förnuft i dessa Corona tider.

  • Åza Brennander 23 mars, 2020 on 11:56 Svara

   Bra agerat av dig Ann! ALLA borde göra detsamma. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna