VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dela och Sprid – Fler behöver inse ALLVARET

För några minuter sedan uppmanade Marcus Oscarsson sina följare på Facebook att dela ett inlägg han just lade ut. Eftersom jag instämmer med Marcus på alla punkter följer jag uppmaningen och tar vad jag anser är mitt samhälleliga ansvar och hoppas därmed att kunna öppna ögonen på dem som fortfarande tvivlar.20200322_10155620200322_101614Den positiva texten Marcus refererar till ovan kommer här. 20200322_101539FÖLJ Marcus och läs mer av hans kloka reflektioner HÄR. Nu är det dags för morgonyoga i mitt uterum som fullkomligt badar i solsken. Man får vara glad för det lilla dag 10 i självvald karantän. Njut av dagen och de små glädjeämnena som finns omkring dig. //Å20200322_103230


Annons

Kommentarer


 1. Michela 22 mars, 2020 on 17:41 Svara

  Håller definitivt med dig …
  Igår dog 800 personer i Italien pga. detta och min syster som bor där och som har vänner som jobbar inom vården säger bara en sak: be alla ta detta på största allvar för något som har hänt de senaste veckorna är att yngre som smittats behöver akut sjukvård.
  Min dotter var ute i fredags och säger att här i Borås var det exakt lika mycket folk ute som vanligt (där hon var) och att restaurangen hade inte lämnat några lediga platser fria som man kanske borde göra nu.
  Alternativet blir nog att de tvingar oss att inte gå ut och restaurangerna att stänga igen. Blir intressant att höra vad som sägs ikväll <3

  • Åza Brennander 22 mars, 2020 on 18:45 Svara

   Det är förskräckligt och jag kan inte förstå att människor inte förstår…
   Tyvärr hamnar vi nog där förr eller senare… Mmmm, hoppas att det inte bara är ”uppmuntran” vi får höra ikväll.
   Tror även grundskolorna stänger inom kort, kanske börjar man med högstadieskolorna fr o m imorgon… Vi vår se. Var rädd om dig och hälsa Nicole. Stor kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna