VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Sudio

Hipp Hipp HURRA på min DÁ

Gästerna slog just igen ytterdörren efter sig och kvällen har varit magisk! Fylld med sång, presenter, kärlek och skratt. Men nu står det filmtajm på födelsedagsprogrammet så mer om kvällen kommer senare.

Däremot vill jag tipsa om något som är i klass med att fylla år. Nämligen att det på söndag är Internationella Kvinnodagen och att jag fixat ett kanonerbjudande hos Sudio!

Sudio står för svensk design och exceptionell ljudkvalitet och är sedan länge mitt självklara val när det kommer till hörlurar!20200305_132445Jag har både små och stora för olika tillfällen. De stora använder jag t ex när jag reser eftersom de är brusreducerande och därmed gör flygresorna till en ren njutning. De små när jag promenerar med Råttan eller springer mellan möten eftersom de är så smidiga. Ljudet är klockrent vad man än väljer från Sudio och batteritiden är nästintill löjligt lång.

Vill du hylla dig själv eller någon annan fantastisk kvinna har jag fixat 15% rabatt + presentinslagning och en gratis crossbody-väska med kod ”AZA” t o m Internationella Kvinnodagen den 8 mars! Alla lurar (och högtalare) hittar du HÄR.

Hipp Hipp HURRA på min DÁ och stor kram till alla underbara kvinnor i världen! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna