VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bajsblöja och Frallor

Ingen kunde vara lyckligare och mer tacksam än jag när jag i eftermiddags vred om nyckeln hemma i Växjö. Jag klarade det! Jag tog mig hela vägen hem från Marbella utan att göra i byxorna eller kräkas i handväskan!

Det låter förstås helgalet men med tanke på att jag inte kunde lämna sovrummet igår (närheten till toaletten) förstår du säkert att jag inte kände mig kaxig. Tobias hade dock en lösning på mitt bekymmer…

Minns du inkontinensskyddet för män som Tobias hittade efter någon hyresgäst?20200301_193528Av någon anledning blev aldrig kissblöjan slängd och när jag ojade mig som mest över hur jag ens skulle kunna åka bil till flygplatsen, och förberedde T att behöva stanna mitt på motorvägen, kom han med den briljanta idén att jag kanske skulle kunna använda inkontinensskyddet.

Först trodde jag han skämtade men när jag tänkt efter en stund insåg jag att det kanske skulle kunna funka bak och fram..20200301_193409Vilket det också gjorde alldeles utmärkt! Tack och lov hade jag ingen nytta utav det men bara trygghetskänslan gjorde nog magen lite lugnare. Men snälla du spara gärna min erfarenhet som ett nödvändigt tips om du hamnar i samma prekära situation någon gång men berätta inte för någon att jag reste genom Europa med blöja idag.

Två saker till gjorde mig mycket lycklig idag. Det ena var att våga sätta tänderna i något ätbart igen. 20200301_193249I eftermiddags delade jag EN fralla i fyra bitar med skagenröra och skinka som jag mumsade i mig till ett avsnitt av the Crown i sällskap av en annan fralla som också gör mig mycket lycklig. Trevlig kväll!20200301_193221


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna