VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ignorerad och Utskälld i Sierra Nevada

Man skulle kunna säga att vår ankomst till Sierra Nevada hade kunnat starta bättre för sällan eller aldrig har jag blivit så totalt ignorerad och utskälld som här..

Efter bilresan upp i bergen var vi både törstiga och hungriga, därför slog vi oss ned på en (vad vi trodde) trevlig uteservering i gassande sol, vid foten av backen.20200226_163443Medan vi tittade på menyn bad vi att få beställa varsin dricka av en ganska snorkig och stressad tjej. När vi väntat i 15 minuter frågade jag henne om vår beställning var på gång och vi kunde beställa vår mat. Eftersom jag inte fick något annat än en irriterad blick till svar frågade jag 5 minuter senare en lika stressad man som bara svarade ”varför har du inte sagt till mig tidigare om du väntat 20 minuter”..

Eftersom mannen ifråga inte stannade för att lyssna på mitt svar vinkade jag till mig honom igen…

För att göra en lång historia kortare slutade det samtalet med att väste fram att han absolut skulle servera mig en JÄTTESTOR öl och hälla den över huvudet på mig! Därefter förklarade han med jättearg röst att jag borde ta seden dit jag kom och att han under inga omständigheter skulle servera oss, varpå han svärande lämnade vårt bord.
20200226_191509 Både vi och våra bordsgrannar var helt chockade men vi satt kvar några minuter och analyserade vad som hände. Då kom han tillbaka IGEN för att ta upp beställningen från Tobias (som bara betraktat skådespelet under tystnad) och deklarerade högt att han gjorde ett undantag genom att låta T lägga beställningen, utan att ge mig en blick. I den stunden reste vi oss upp och lämnade Restaurang badia och dess förskräckligt otrevliga personal. 20200226_163356 Så om du tänker dig en tripp till Sierra Nevada vill jag verkligen varna för Restaurang badia som varken bjöd på utlovad gastro eller chill… men däremot Tia Maria som ligger bredvid med lika mycket både sol, utsikt och en billigare meny.20200226_145139I övrigt är här FANTASTISKT mysigt. Vi är incheckade, jag har vilat en låååång stund medan killarna har varit på after ski och nu längtar jag verkligen till imorgon när jag ska få stå på ett par skidor igen!
Kram Å20200226_163222 Ps. Roade mig med att skriva en recension om Restaurante badia på Tripadvisor. Flera hade gjort detsamma… ”Den värsta platsen i Sierra Nevada, Patetiskt, Oförskämda servitörer, Obegränsad väntetid, Katastof” var några av omdömena…


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna