VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utklassningen får vänta

Det ser ut att bli sol på Solkusten idag också och jag var galet taggad för att starta dagen med ett träningspass i vårt fina crossfit gym. Så pass taggad att jag satt ihop ett program på egen hand och planen var att utklassa min Militär i 45 minuter, eftersom jag såklart mest valt övningar som passar mig bäst! 😉20200223_124026Men det blir ju sällan som man tänkt sig. Låsen var nämligen utbytta till containrarna som innehåller all lös utrustning (typ kettlebells, gummiband, hantlar, skivstänger m.m.) så istället blev det 45 minuter på löpbandet idag också.

Imorgon har vi dock blivit lovade tillgång till all utrustning från klockan 08.00, så utklassningen får vänta!20200223_101837Igår kollade vi självklart på Melodifestivalen och jag vill nog påstå att den sista delfinalen sammantaget var den bästa hittills, även om jag har the Mamas från delfinal 1 som storfavoriter…

Till mellomyset bjöd jag till Tobias förtjusning och Theos förskräckelse på min Spaghetti Frutti di Mare. Så gott och så enkelt när man har tillgång till så fantastiska råvaror som jag har här i Spanien!20200223_122552Grundreceptet jag brukar utgå ifrån hittar du HÄR om du vill testa. Igår valde jag scampi istället för havskräftor som jag ofta använder hemma.

Nu väntar poolen. Smaklig spis och en skön söndag önskar jag dig! Kram Å20200223_122637


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna