VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den låg risigt till från början

Det finns inte mycket som slår en lång, härlig, varm dusch när man känner sig sunkig och lite småfrusen.

Jag t o m drömde om hur jag skulle låta det varma vattnet värma min frusna kropp, efter att av misstag fått på AC:n i sovrummet när jag tog siesta efter lunchen som bestod av rester från igår. 20200223_154402Men att det var blott en dröm insåg jag när jag väcktes av Tobias vrål från badrummet där han brutalt konstaterade att det inte fanns något varmvatten..

Eftersom varmvattenberedaren redan skapat oss stora problem, i form av vattenskadorna jag inte ens orkat kommentera än, hade den inte direkt några pluspoäng från början och just nu ligger den riktigt risigt till kan jag lova!20200223_185431Men man får glädjas åt det lilla. Just nu jobbar den för högtryck ute i tvättstugan och om ett par dagar kanske jag både blir av med min mästartitel ”Europas vitaste ben” och njuter av en varm dusch. //Å20200223_185540


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna