VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mat och träning för både Kropp och Knopp

Bra mat och träning i olika former är den bästa medicinen för mig just nu och jag kan inte nog poängtera hur viktigt det är med fysisk aktivitet när man inte mår toppen i knoppen.

Forskning visar till och med att effekterna av träning kan vara bättre än medicinering mot bl a depression!20200218_113827Så varför inte röra på sig och äta gott, lätt och rätt? Själv började jag dagen med ett härligt yogapass, en långpromenad med Råttan och nu är det dags för magen att få sitt också!

Här kommer ännu en variant på pastawok med grönkål och bara knappt 400 kcal per portion! //Å20200218_113532Pastawok med grönkål och Kycklingkebab
(1 port á 396 kcal)
65 g okokt Spaghetti
80 g Kycklingkebab (schysst käk)
1 stor kopp grovhackad Grönkål
1 röd Spetspaprika
1 Morot
1/2 liten gul Lök
1 vitlöksklyfta
4 Körsbärstomater
1/2 msk soya
1/2 msk Sweet chilisås
1/2 tsk rostade sesamfrön20200218_113602Gör så här: Koka spaghettin al dente, låt morotsslantar koka med ett par minuter och spola i kallt vatten. Fräs kycklingkebab, tillsätt sköljd grönkål, därefter strimlad lök, strimlad spetspaprika, sedan pressad vitlök och halverade körsbärstomater. Woka tillsammans med spaghetti och morotsslantar. När allt är varmt tillsätter du soya, saltar, pepprar samt strösslar över rostade sesamfrön och sweet chilisås. Låt dig väl smaka! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna