VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Avblåst Födelsedagsfest och en Kräsen Gäst

För några timmar sedan var planen att hela klanen skulle sammanstråla IGEN för att fira Elwin som fyller 13 år idag.

Strax innan vi skulle köra till Broder F och svägis Fia fick jag följande meddelande ”Elwin håller på o kräks, hör av mig”, följt av ”två ggr nu på köksgolvet”, sedan ”båda toaletterna var upptagna”…

STACKARS Elwin ställde på eget initiativ in firandet men mår enligt egen utsago bättre ikväll.  Inget vidare sätt att fira in tonåren på såklart men alla var eniga om att det var bättre att ta det säkra före det osäkra och inte riskera flera sportlovsplaner (bild från förra årets firande).20190217_191040Eftersom vi var inställda på att fortsätta svulla tog vi istället bilen till närmaste hamburgerhak. Tyvärr fanns det inte mer än typ ett att välja på en söndag klockan ett och jag slogs av skillnaden mellan småstad och storstad. Älskar mitt Växjö men har blivit vansinnigt bortskämd med att ha nära till allt, dygnet runt i Stockholm.20200216_191035Efter att ha bytt ut min första hamburgare, som bjöd på bränd lök och avsaknad av baconet vi betalat 15 kronor extra för, så var vi alla mätta och belåtna. 20200216_191213Särskilt Tim som typ beställde extra ALLT eftersom han hoppat över frukosten…20200216_191237Servicen var bra och vi blev rikligt kompenserade för bränd lök, uteblivet bacon samt borttappad dipsås och fel hamburgerdressing till Tim. Och sällskapet var såklart det bästa med alla mina Hjärtan samlade.

Så slutet gott allting gott, även om alla såklart ätit upp när jag väl fick rätt mat på bordet… 20200216_191010


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna