VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En viktig dag som betyder mycket

För de allra flesta är det fokus på kärleken idag och så även för oss som firar guldbröllopsparet.

Men 2002 fick det här med hjärta en helt ny betydelse för mig då min son föddes med ett mycket komplicerat hjärtfel. 20170426_173932Sex veckor senare höll vi på att förlora Tim och han genomgick akut sin första hjärtoperation på Lunds Universitetssjukhus.

Varje år på Alla Hjärtans dag har jag skrivit om det förskräckliga som hände och uppmärksammat hur viktigt det är att stödja forskningen, så även i år.20200214_114548Sprid kärlek samtidigt som du ger en gåva till forskning som får fler hjärtan att slå. På https://www.hjart-lungfonden.se/alla-hjartans-dag/ kan nämligen alla som vill skicka en Alla Hjärtans dag-hälsning till någon de tycker om.

Självklart har jag skickat en hälsning till det största och viktigaste ❤ jag har och samtidigt skänkt 100 kronor till den livsviktiga hjärt-lungforskningen.
6e04be52-56ff-3e85-7fc4-474c99bb75b4 HÄR kan du läsa mer om Tims operation för snart 18 år sedan. En operation som inte hade varit möjligt utan forskningen.❤ Dela gärna.


Annons

Kommentarer


  1. Katarina 14 februari, 2020 on 18:34 Svara

    Åh, vad goa ni är som firar era föräldrar! Har skrivit det förr och skriver det igen, dina föräldrar ser så genuint snälla och goa ut. Saknar mina egna när jag ser dem. Hoppas ni får en härlig helg, kram!

    • Åza Brennander 18 februari, 2020 on 12:46 Svara

      Det är de! Älskar dem gränslöst. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna