VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det känns Skrämmande och Jävligt Ruttet i Lyckoruset

Plötsligt händer det och då händer det BIG TIME! Man säger att alla goda ting är tre så nu väntar jag på det tredje och gläds åt de första två.20200212_191818Ett av de goda tingen som inträffade igår är faktiskt ganska skrämmande och smått otroligt. Efter att ha pratat med fler människor än jag kommer ihåg, suttit i telefonkö fler timmar än jag kan räkna och fått höra NEJ och TYVÄRR DET ÄR OMÖJLIGT fick jag slutligen tag på en människa på Arbetsförmedlingen som svarade SJÄLVKLART SKA VI HJÄLPA DIG, INTE SKA DU BLI LIDANDE FÖR ATT VÅRT SYSTEM ÄR KRÅNGLIGT.20200212_191835När mannen ifråga dessutom sa att han skulle ringa tillbaka och faktiskt gjorde det 10 minuter senare började jag böla. Min miss är sedan igår korrigerad och och det finns hopp om att jag kommer få behålla min SGI (Sjukpenning Grundande Inkomst)!20200212_191845Det som är skrämmande är dock att det hade varit helkört om jag inte stått på mig, om jag vikt ner mig och gett upp efter mitt första NEJ. Vilket jag tror de flesta utan min stöttande familj, mina bokstavskombinationer och normalt ”extremt högpresterande hjärna” hade gjort och det känns jävligt ruttet i lyckoruset. //Å


Annons

Kommentarer


 1. Anki 12 februari, 2020 on 20:41 Svara

  Heja heja, fingers cross för dig 🤞. Kram kram 😁!

  • Åza Brennander 18 februari, 2020 on 12:48 Svara

   TACK snälla du! <3

 2. Helena 13 februari, 2020 on 04:35 Svara

  Så skönt för dig att äntligen få något att rätta till sig. Vet själv hur det kan vara när man är sjuk, det är verkligen sant det som sägs ”att man måste vara frisk för att orka vara sjuk”
  Tycker du ska fira din ”lilla seger”

  Va snäll mot dig själv!
  Helena

  • Åza Brennander 18 februari, 2020 on 12:47 Svara

   Tack snälla du. Jag firade lite men vågar inte ta ut någon seger i förskott. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna