VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Love by Lola & Adviral

HETT om du frågar Tobias – ISKALLT om du frågar mig

Jag vet att jag LOVADE att inte skriva mer om min kamp mot Försäkringskassan igår MEN idag har jag haft ett oväntat genombrott och jag bara måste få tala om det varit en bra dag på många sätt!

Men mer om det och annat bra som imorgon, för till sonens förskräckelse lovade jag ju också bjuda på lite nytt badmode…
20200127_214853Snart bär det nämligen av till Marbella igen och om vattenläckan inte är åtgärdad som planerat (nya golv, lister, köksinredning, dörrar m.m.) kan jag åtminstone glädjas åt två nya bikinis från Love by Lola!

Visst blir man bara så glad av den knallröda färgen som äntligen fanns på lager igen i min storlek!
20200127_215259När jag skickade bilderna på nyheten Sassy Leo så svarade Tobias ”hett”, trots att det var iskallt i uterummet när jag fotade i förmiddags. Märkligt, ibland förstår jag mig inte alls på honom… 😉
20200127_214923Nu längtar jag extra mycket till mitt Marbella och känner mig mer än redo för poolen i mina nya raringar från Love by Lola. //Å
20200127_215348 Ps. Mobilskalet så många frågar efter hittas HÄR. Rabattkod ”Åza20” ger 20% på en hel order och är giltig t.o.m. 31 mars.


Kommentarer


  1. Minette Tigerfalk 11 februari, 2020 on 23:42 Svara

    Fina vackra Åza. Önskar jag hade samma mod att våga visa mig i badkläder. Din kropp är superwow.. Så snart jag är åter i hälsan ska jag ta tag i min träning och kanske vågar även jag beställa denna fina bikini. Tack för att du delger om så mycket av det verkliga livet. Kram

    • Åza Brennander 18 februari, 2020 on 12:48 Svara

      Tack SJÄLV Minette! Ser fram emot ett träningspass i bikini tillsammans med dig framöver. Stor kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna