VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En halväcklig bekännelse

Det här är lite pinsamt att outa men eftersom både sonen och fler med honom är överens om att jag är en ganska pinsam figur så är det väl bara att köra. Det kanske t o m visar sig att jag inte är ensam..

När jag gjorde min morgontoalett kom jag nämligen på mig själv med att lukta på tandtråden efter varje mellanrum. Det är tydligen en sådan där grej som jag gör utan att vara direkt medveten om det och det är ju ganska äckligt tänker jag..20200208_101655Att man kollar på topsen efter att den varit i örat är väl en sak men att lukta på tandtråden känns väl lite udda? Kom på fler lite halväckliga saker som jag uppenbarligen gör av bara farten men vi kan väl börja med tandtråden. Luktar du också på din använda tandtråd eller har du något annat du (inte) vill dela med dig utav? //Å


Annons

Kommentarer


 1. Wifeey 8 februari, 2020 on 22:16 Svara

  Haha de e inte så äckligt o tror de e så mycket vanligare än vad du tror faktiskt 😀
  Tror de flesta gör något pinsamt som nog är vanligt bland oss flesta hahaha

  Kram

  • Åza Brennander 9 februari, 2020 on 08:26 Svara

   Tror jag kan komma på fler pinsamheter…🙈🙊🙉😘

 2. Ulrika 10 februari, 2020 on 18:20 Svara

  Jo men visst luktar jag också på tandtråden! Aldrig tänkt på det men you are not alone : )

  Var på en krog för ett tag sedan som hade svart toapapper inne på damernas, svårt att då veta när det var ”klart”….

  • Åza Brennander 11 februari, 2020 on 15:46 Svara

   PÅ RIKTIGT?!!! Den som beställde svart toapapper måste varit efterbliven. Håller med dig! 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna