VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Wrap med Kalkon och Vitlökssås

Tonåringen gav mina wraps med pulled turkey tummen upp igår. Dock bytte han ut vitlökssåsen mot bearnaise och solroskärnorna mot rostad lök. 😉

Men om du likt mig jobbar på bikiniformen vill jag tipsa om min variant som inte ger mer än drygt 300 kcal per wrap! Ett gott och nyttigt alternativ till familjens tacofredag. Smaklig spis! //Åza20200205_194849Wrap med kalkon och vitlökssås
1 wrap á 320 kcal

65 g tillagad Pulled Turkey
1 Tortillabröd
Isbergssallad (25 g)
Solroskärnor (5 g)
Sockerärtor (10 g)
Rödlök (10 g)
Körsbärstomater (10 g)
1 Tortillabröd medium (165 g)

3 msk mini Fraiche (25 ml)
1/2 vitlöksklyfta
Salt, peppar och italiensk salladskrydda
20200207_132416Gör så här: Blanda mini Fraiche med pressad vitlök, salt, peppar och salladskrydda. Låt stå och dra i kylen. Kör kalkonen i ugn 130 grader ca 30 minuter (om du likt mig valt halvfabrikat). Hacka, strimla och dela grönsakerna under tiden. Dra isär kalkonen med två gafflar och låt samtidigt tortillabröden bli varma i ugnens eftervärme. Varva grönsaker, kalkon och toppa med vitlökssås och solrosfrön. Njut!20200205_195232


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna