VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Parodin fortsätter – Hoppas jag inte hamnar i Fängelse

Många har hört av sig med både pepp, tröst och egna berättelser om hur sjuka reglerna i sjukförsäkringen är och hur hårt de slår mot många människor som inget annat vill än bli friska och arbeta igen. Kärlek och styrka tillbaka till er alla!20200206_191455Idag fick jag ännu ett bevis på hur idiotiskt systemet är när jag öppnade brevet som jag inte orkade öppna igår från Försäkringskassan.

I det stod det att jag måste ansöka om sjukpenning igen eftersom jag sannolikt inte har rätt till fler dagar med sjukpenning på normalnivå.20200206_191344Men HALLÅ, är det någon som skojar med mig PÅ RIKTIGT?! Jag är ju utförsäkrad, lever på mina egna besparingar och har inte fått någon sjukpenning över huvud taget på ett bra tag trots att jag är deltidssjukskriven och rehabiliteras!20200206_191328Efter att ha ägnat större delen av dagen åt att få tag i någon på Försäkringskassan som kunde svara på vad i hela friden knasbrevet handlade om fick jag svaret ”systemet tror nog att du är sjukskriven”. Jag frågade då om det var möjligt att ta bort mig ur det där systemet eftersom det uppenbarligen räknar fel och jag ändå inte får någon sjukpenning. Fick då svaret svaret ”jag vet inte hur systemet räknar”.20200206_191409 Nähä, då får vi hoppas att jag inte hamnar i fängelse för att jag inte svarar på brevet men tack ändå sa jag, lade på luren och skrattade faktiskt högt åt parodin som fortsätter.20200206_191436Bilderna är från en betydligt bättre dag vid poolen tillsammans med tre av mina favoritkillar och har inget att göra med idag. Mer än att de fick mig må bättre genom att drömma mig tillbaka till vårt härliga höstlov i Marbella.

Nu blir det Farmen och wraps med pulled turkey och vitlökssås tillsammans med sonen. Receptet hittar du HÄR.
//Å


Annons

Kommentarer


 1. Katarina 7 februari, 2020 on 10:09 Svara

  Assså, har de tappat kontrollen helt på FK! De verkar inte ha koll på någonting längre.

 2. Maria 7 februari, 2020 on 20:04 Svara

  Har tyvärr lite av samma erfarenhet.
  Gå från att vara en person med stenkoll på det mesta och vara projektledare hemma och mycket ansvar i jobbet till att glömma småsaker man gjort på rutin i många år. Tappa ord när man pratar och noll energi efter minsta möjliga ansträngning.
  Gäller att ta tillvara på guldkanterna i livet.
  Så fortsätt njuta av kärleken, familj och vänner. Och allt du orkar med.
  Jag vet att däremellan känner du dig säkert dom en urvriden trasa som behöver vila lite extra.

  Kram till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna