VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite mer än lovligt HEMLIG

Herregud vilken dag jag har haft! En dag som bjudit på både ilska, frustration och glädje. Dock har jag bestämt mig för att låta det sistnämnda överskugga det andra.

Särskilt eftersom jag inte kan göra ett skit åt det som gör mig så arg. Just nu… för jag kan lova dig att jag återkommer om vad som fått mig att se rött idag.20200203_182739Känner mig lite mer än lovligt hemlig idag när jag inte heller kan avslöja (än) vad som gjorde mig särskilt glad idag men det jag kan göra är att dela med mig av några andra glädjeämnen det senaste dygnet.

Som att den trasiga tågväxeln i Tranås började fungera precis när mitt tåg hem från Stockholm skulle passera, vilket i sin tur bidrog till att två av dem jag älskar mest på Jorden stod och väntade på mig vid tågstationen i Alvesta. Lyckliga jag som har världens bästa Päron!20200203_182818Samt att Tobias och jag med minsta möjliga marginal vann padelmatchen igår mot Kim och Arne med 8-7 i game!20200203_181621Lyckost oss som blev bjudna på Orangeriets grymma pasta av de värdiga motståndarna!20200203_181507Särskilt glad blev jag också när den här goa killen satte i sig inte mindre än 17 av mina hemgjorda köttbullar med massor av mos, lingon och brunsås igår! Mindre glad blev jag när jag fick improvisera brunsåsen efter att Tobias av misstag diskat ur stekpannan med den goda stekskyn. 20200203_181813Nu väntar en mysig mellomåndag framför tv:n för min del eftersom jag med en dåres envishet lyckats undvika vilka som gick vidare i lördags, vilket också gör mig väldigt glad! //Å


Annons

Kommentarer


  1. Lars Karlsson 4 februari, 2020 on 03:52 Svara

    Det händer saker.
    Väntar på fortsättningen.
    Kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna