VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Anledning att se lite Fiffigfinurlig ut

Drygt tre veckor på varsitt håll är ganska länge så nu var det extra mysigt att checka in på Grev Magnigatan igen hos Kärleken och nu väntar en lång och härlig helg tillsammans med massor av roligheter.

En rolighet som jag upplevde redan idag var ett spännande möte jag sett fram emot ett tag…20200131_153324För ovanlighetens skull var JAG i god tid till mitt spännande möte. Om det berodde på att mötet jag skulle haft tidigare blev inställt eller min goda planering låter jag vara osagt …

Det jag däremot kan bekräfta är att personen jag skulle träffa var sen (men att det berodde på att hon var utelåst och fick vänta en bra stund på att någon skulle öppna, eftersom jag inte hade koll på mobilen)..
20200131_153244Men slutet gott, allting gott och no hard feelings. Det blev som jag hoppats ett både spännande, intressant och givande möte tillsammans med Anna och Nelly med spånande av roliga och viktiga planer för framtiden samt än en gång ett konstaterande om att det inte lönar sig att vara ute i god tid (om man inte har koll på mobilen).

Man kan säga som så, vi har all anledning till att se lite ”fiffigfinurliga” ut. Fortsättning följer och en trevlig helg önskar jag dig! //Å20200131_153232


Kommentarer


 1. Nelly Andersson 31 januari, 2020 on 20:23 Svara

  Det var visst ett väldigt intressant samtal med Anna Kinberg Batra och dig Åza!
  Med sin mångåriga erfarenhet inom näringslivet samt politiska erfarenhet
  på högsta nivå inspirerade Anna oss till ett modernt kvinnligt ledarskap utifrån ett demokratiskt, ekonomiskt, teknologiskt och globalt perspektiv.
  Annas 3 tips för kvinnor som vill göra karriär:
  1. Ta chansen när du får den. Om det känns rätt i magen, kör!
  2. Ha blicken på dit du ska. Se till att tanka och ladda på vägen.
  3. Det blir aldrig som du tänkt dig, men gör ditt bästa och se till att ha roligt under tiden.
  Tack för besöket Anna och Åza!
  Mvh
  Nelly

  • Åza Brennander 1 februari, 2020 on 15:54 Svara

   Ja verkligen Nelly, vilken trio vi är! 😉
   Kloka råd från en klok kvinna. Vi ses snart igen. Kram Åza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna