VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bättre att längta än att ha för bråttom

Man saknar inte kon förrän båset är tomt sa ofta min salig farmor. Min ömma moder har alltid sagt att det är bättre att längta än att ha för bråttom.

Visdomsord från två kloka kvinnor som båda är mina största förebilder på många och olika sätt.

Det jag vill ha sagt med att citera mamma och farmor är att jag saknar Tobias något alldeles förskräckligt ikväll. Helt sjukt att det snart gått tre veckor sedan vi sågs…20200125_102716Men snart ses vi igen och jag längtar! Just nu skickas det många hjärtan och nästa helg är vi äntligen tillsammans igen IRL. Min ko (förlåt tjur) och jag!

Ville bara kika in och tala om det, för att bekräfta att både mor och farmor hade rätt, innan jag börjar med middagen till mig och mitt andra hjärta! //Å


Annons

Kommentarer


 1. Agneta 26 januari, 2020 on 11:36 Svara

  Så härligt att ni hittade tillbaka till varann. Och att ni får/ fått verktyg att klara er relation.För gubbar kan vara lite knepiga ibland.Min tex som har ett TVberoende deluxe.Och jag kan ju inte bara slänga ut TVn,eller?Kram

  • Åza Brennander 27 januari, 2020 on 09:31 Svara

   Mmmm, knepiga deluxe.. som vi antar jag…
   Nä du gör nog bäst i att behålla både tv:n och gubben. Stor kram och lycka till!

 2. Ghita 26 januari, 2020 on 20:09 Svara

  Varför så länge sedan ni sågs? Jag tycker att det är jättelänge om min sambo är borta 2-3 nätter med jobbet 🙊. Tre veckor skulle jag inte överleva, tror jag.

  • Åza Brennander 27 januari, 2020 on 09:31 Svara

   Vi har ett distansförhållande med 45 mil enkel resa sedan tre år tillbaka, så vi är vana. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna