VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Svårt och Jobbigt men Tillfredsställd

För ett tag sedan bestämde jag mig för att försöka låta bli att skriva här inne när jag mår som sämst och under ett par dagar har jag lyckats! Men nu är jag tillbaka igen och idag har det varit en ganska bra dag!

Sonen har t ex städat sitt rum och fixar hemmagjord Skagenröra till fredagsmyset as we speek!

Personligen har jag KLARAT av ett möte på banken OCH ett hos revisorn. Två möten jag skjutit på i flera månader och två möten som sannolikt är två av orsakerna till mitt mående de senaste dagarna.

MEN nu är de avklarade jag känner äntligen tillfredsställelse. Tillfredsställelse över att ha lyckats ta tag i något svårt och jobbigt. 20200124_183725Dessutom har jag varit hos bästa Sara på Salong Ego och fixat både utväxt och bryn så just nu känner jag mig ny och njuter av mitt nytvättade hår samt doften av fonden till min blåmusselsoppa som puttrar i köket.

Recept kommer inom kort och imorgon har jag bestämt kommer bli en ännu bättre dag! Trevlig helg bästa du! //Å20200124_183626


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 24 januari, 2020 on 19:32 Svara

  🥰🥰🥰

  • Åza Brennander 24 januari, 2020 on 20:15 Svara

   🥰🥰🥰

 2. Lars Karlsson 24 januari, 2020 on 21:11 Svara

  Bra uträttat.
  Ibland sparar man dom jobbiga sakerna och dom blir större under tiden.
  Tänk vad dom kan växa.
  Men grattis till att du fixade dom och hittade lite nyttigt till dig själv.
  Jag hör nog av mig i veckan.
  Vill träffa Inez.
  Ha nu en bra helg.
  Kram L

  • Åza Brennander 27 januari, 2020 on 09:24 Svara

   Tack Lars! Nu känns det betydligt bättre. Stor kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna