VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oigenkännlig och tacksam för mörkret

Om vännen som utbrast ”så ser ni inte ut när jag är nykter” när han fick syn på mig och svägisen i helgen hade sett mig idag hade han förmodligen inte känt igen mig över huvud taget..

Jag är nämligen ganska svullen efter laserbehandlingen och mycket tacksam över att de enda som behöver se mig just nu är Råttan och sonen, två själar som inte kunde brytt sig mindre.20191006_204754Men inom ett par dagar har det lagt sig och ett svullet ansikte förhindrar såklart inte lite lillelördagsmys. Ikväll blir det lax med vitlökscremé som jag tipsade om i förmiddags men först en kvällspromenad i skydd av mörkret med Råttan.

Bilderna är från i lördags när jag var ute med Fia, Mia och Angelica. Då kände jag mig betydligt mer representabel än idag. //Å20200122_18290520200122_182914 Foto: Sara Paola Rydberg för Nöjesnytt.


Kommentarer


  1. Cecilia 25 januari, 2020 on 00:35 Svara

    Hur tänker du när det gäller att vara en vuxen (medelålders) kvinna och att dina barn ser och tar del av allt ditt ”trix o fix” med ditt yttre..?

    • Åza Brennander 27 januari, 2020 on 09:26 Svara

      Nu råkar Tim vara oerhört ointresserad av mitt trix och fix men min inställning är att alltid vara ärlig med vad jag gör och förklara orsaken till varför. När det gäller de brustna blodkärlen fick jag medhåll om att det ser ”mycket bättre” ut på mina kinder nu och full förståelse för att jag ville ta bort dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna