VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hårlös och Kärlfri

Hoppsan! Inser just att jag lade på luren utan att berätta för min ömma moder att jag varit på laserbehandlingar hos Doktor Tore igen. Innebärande att morgondagens samtal med största sannolikhet kommer inledas med ett förmaningssamtal som går ut på att jag ”håller på med för mycket fix” och vad ”folk” tycker. Ett samtal i all välmening förstås.

Med det sagt kan jag lugna ”folket” som håller med min ömma moder. Budskapet kommer helt säkert framföras inom de närmaste 12 timmarna och jag kommer med förtjusning se fram emot att bli både hårlös och kärlfri efter mina behandlingar!20200121_183152I början av december gjorde jag min första kärllaserbehandling på Växjö Medical Center och resultatet är verkligen fantastiskt. Jag hade ganska många röda, fula kärlbristningar på kinderna och vid näsan och allt är nästan borta! Se före- och efterbilderna HÄR efter första behandlingen!

Några pyttesmå, envisa rackare återstod dock och eftersom man rekommenderas göra 2-3 behandlingar tyckte jag det var lika bra att sikta på ett perfekt slutresultat.  20200121_184247Själva behandlingen går fort och att påstå att den är skön är en överdrift men den som vill var fin får lida pin, sa för övrigt också min ömma moder när hon envisades med att borsta mitt toviga hår som barn. Bilderna ovan är tagna med ca 20 minuters mellanrum och som du ser uppträder en rodnad och svullnad ganska snabbt. Vilket är meningen och ett tecken på att behandlingen har önskad effekt!

Jag hade även bokat in en dejt med hårborttagningslasern för att fortsätta ta bort oönskad hårväxt i armhålorna och bikinilinjen och som vanligt hade jag inte en tanke på att jag skulle klä av mig när jag klädde på mig..20200121_183452Fultrosor, sporttopp OCH fulleggings hade jag dagen till ära inunder och än en gång förbannade jag mig för att jag inte slänger fultrosorna istället för att bara tänka att jag ska och tvätta dem igen och igen och igen eftersom de är så sköna. Dock lovade jag Svetka att jag nästa gång, om ca 8 veckor, ska vara tipptopp inunder. Hon svarade skrattande att hon inte kunde bry sig mindre men skulle bli väldigt förvånad.

Eftersom jag inte hade särskilt mycket hår kvar att ta bort körde vi en omgång på benen också när vi ändå var igång. Hårlös och kärlfri det är så jag ska möta sommaren 2020! //20200121_183342


Kommentarer


 1. Magdi 21 januari, 2020 on 20:27 Svara

  Åza det är så vatt man själv får bestämma över sin kropp sitt utseende. Att några klagar på att du fixar det ena än det andra får stå för de som klagar. Kanske av avundsjuka kanske av bara för att. Min farmor sa alltid till mig – Att alltid retar det någon , hur man än gör finns det ALLTID någon som blir stött , känner avundsjuka eller bara klagar för sakens skull. Jag är snart 44 år har tur med bra gener då jag ofta fort får visa leg på systemet. Ändå är jag också rätt noga m mitt utseende & hade jag haft tiden & ekonomin så skulle jag också fixa till mig med botox , behandlingar & laser ta boet oönskat hår ( hatar hår mer än på huvudet ) jag går ofta till frisören , lägger pengar på manikyr & pedikyr & till sommaren kommer jag vaxa bort hår som vanligt. Jag vill åldras med värdighet men med viss hjälp på traven. Jag gillar inte mina få gråa hårstrån så måste färga slinga , min ekonomi räcker till detta då jag är noga m att spara . Är ensamstående mamma så barnen går föst men jag måste också få leva inte bara överleva . Där tror jag många kvinnor håller med men långt ifrån alla som skulle säga det högt. Du är ärlig m dina behandlingar , man ser redan att du fått ett bra resultat . Kul. Ha en fin kväll . Var precis som du är Åza!

  • Åza Brennander 21 januari, 2020 on 21:16 Svara

   Det borde ju inte vara svårare än så.. att var och en får bestämma själv alltså. Instämmer med din farmor, min så faktiskt detsamma! TACK för fina och peppande ord och grattis till generna.❤❤ //Åza

 2. Lars Karlsson 21 januari, 2020 on 22:56 Svara

  Att en del klagar är deras bekymmer.
  Du gör som du vill .
  Blir en fin bikinibrud till sommaren.
  Kram L

  • Åza Brennander 21 januari, 2020 on 23:44 Svara

   Det är så sant. Siktar på det.😘

 3. Mammsen 23 januari, 2020 on 14:16 Svara

  Menar du att du för alltid nu är hårlös på benen och i armhålorna? Vad är kraven för det? Kommer det inte tillbaka? Så ljuvligt det måste vara.

 4. Malin C 24 januari, 2020 on 10:20 Svara

  Åh härligt! Jag är ju i småbarnsåren än och sysslar med det man gör i januari-februari mest då😤 Så här känns en vanlig dusch som ett spa-besök.😄
  Såg din blå pärla häromdagen i trafiken, så snygg den är! Det gör verkligen skäl för Miami-namnet. Trevlig helg! Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna