VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sweet chili pasta med kycklingkebab och wokade grönsaker

Välkommen måndag och betydligt striktare kosthållning än i helgen som bjöd på det mesta.

Eftersom jag sedan några veckor håller koll på näringsinnehållet i det jag stoppar i mig måndag – fredag är det snabblagade samt kalori/kolhydrat/fett och proteinberäknade recept jag kommer bjuda på till vardags.

Idag vill jag tipsa om denna goda pasta med kycklingkebab kött som ger 614 kcal (95 g kolhydrat, 10,5 g fett samt 39 g protein). Hoppas det ska smaka! //Å
20200120_123253Sweet chili pasta med kycklingkebab och wokade grönsaker (1 port)
75 g okokt spaghetti
140 g kycklingkebab (Schysst käk)
100 g gul lök
100 g färsk broccoli
100 g rödkål
100 g körsbärstomater
15 g sweet chilisås
20200120_122930 Gör så här: Koka pastan al dente i lättsaltat vatten och spola i kallt vatten så den svalnar om du inte är klar med övriga ingredienser. Strimla rödlök och gul lök samt skär broccolin i skivor och små buketter. Woka grönsakerna samtidigt som du steker kycklingkebaben på hög värme utan fett tills köttet blir lite lagom knaprigt. Blanda allt i wokpannan och tillsätt halverade körsbärstomater som får fräsa med tills allt är genomvarmt. Ringla över sweet chili sås. Njut!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna