VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tisdagsträning och Lättlagat Lunchtips

Äntligen är det dags för träningstisdag igen! Känslan av att kroppen är tillbaka i gamla och bra rutiner är obetalbar och dessutom har vågen börjat peka neråt igen. Heja mig och alla er som hakat på hälsotåget igen efter ledigheten!

Tisdagar och torsdagar kör jag ju lunchträning med fokus på självförsvar och styrka på Lohilo Fitness Club, vilket resulterar i att jag såklart är ashungrig när klockan är 13. Då är det särskilt viktigt att jag får i mig något snabbt och därför tänkte jag tipsa om en kalorisnål röra som jag hittade på igår kväll.

 Vad sägs om en ägg och räkröra att slänga på lunchmackan? Lättlagat, smalt och smarrigt! //Å20200114_110050Ägg och Räkröra (1 port)
100 g räkor i lake
1 kokt ägg
10 g Kalles Kaviar Lätt
30 g (ca 3 msk) Matlagningsyoghurt
Italiensk salladskrydda
Citron
Salt och Svarteppar

Gör så här: Koka och hacka ägget. Krama ur räkorna. Blanda ägg, räkor, kaviar och matlagningsyoghurt. Krydda med salt, svartpeppar, salladskrydda och pressa över lite citronsaft. Servera med sallad, ett gott bröd och/eller avocado.

Röran ger totalt 210 kcal och en skiva rostad fullkorns Rasker 90 kcal och 1/2 avocado ca 150 kcal. Havskräftorna var en bonus jag hade kvar sedan helgen. 😉20200114_110201


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna