VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Män har generellt en starkare sexlust än Kvinnor

Förlåt men jag kan inte riktigt släppa det där med olikheterna mellan män och kvinnors lust till sex. Kanske beror det på att jag dels hamnade framför sexprat i Malou efter 10 idag men också för att jag läste en intressant artikel om sexmöten i en tidning.

I Malou efter 10 berättade någon sorts sexterapeut att många par söker hjälp med sitt sexliv och att det då ofta handlar om att den ena partnern vill ha mer sex än den andra. Och ju mer sex den ena vill ha, desto mer drar sig den andra undan och sluter sig. Och precis så var det för mig i en tidigare relation.20200113_203114Sextjatet, som jag uppfattade det, började ofta redan på morgonen och det enda som kunde få stopp på det var att ställa upp. Om jag inte gjorde det resulterade det i storbråk framåt läggdags så under alltför lång tid tog jag den ”enkla” vägen för att slippa somna arg och osams. Varje tjat om sex var som ett slag på spiken som slutligen stängde kistan för gott och lusten till den mannen var ett minne blott.

Nu påstår jag inte att det alltid är män som har störst lust i relationer. Men min personliga erfarenhet är att det oftare är så än tvärt om. Oavsett vem som har störst aptit på sex så finns det såklart inga rätt eller fel så länge man åtminstone försöker förstå och respektera varandra och inte gör något eller kräver att någon gör något mot sin vilja.red-3707726__340Artikeln som fångade mitt intresse idag handlade om att en promenerande kvinna vid upprepade tillfällen träffat på nakna män som hade sex med varandra nära en friluftsbas här i Växjö. Enligt kvinnan skedde sexmötena nästan dagligen och vid närmare efterforskningar visade det sig att platsen är ”känd” på diverse dejtingsiter och att män kommer från hela Sverige för att träffas och ha sex, ofta i grupp.

Det hela är såklart inget unikt för Växjö. Titt som tätt läser man om sexmöten som sker i parker etc. och jag vill poängtera att jag tycker det är helt okej att man har sex med precis vem som helst och varsomhelst så länge alla är med på det, man är diskret och inte stör andra med sitt sexliv.

Men det jag reflekterat över idag är att jag faktiskt aldrig har hört talas om att kvinnor anordnar sexmöten på detta sätt eller arrangerar sk. bastuklubbar som var ”populärt” innan Aids och Hiv ändrade spelreglerna.

Hanif Bali gjorde ju jämförelsen av sexuell aktivitet hos ”bögar och flator” och dagens artikel är ett exempel på att han sannolikt har rätt. Att män generellt har en starkare drift och större lust än kvinnor. Vad tror du? //Å


Kommentarer


 1. Anna 14 januari, 2020 on 00:00 Svara

  så platt ”analys”. Både av Hanif Bali och av dig.
  Tjejer vill ligga massor men man kanske inte är så sugen på att ligga med en partner som tjatar precis som du beskriver. Eller en partner som aldrig hjälper till hemma eller beter sig själviskt? Hur attraktivt är det? Många kvinnor förväntas heltidsarbeta, rodda med hemmet, projektleda barnen, träna, sminka sig, tänka på dieten, hålla koll på släktens födelsedagar m.m OCH vilja knulla flera gånger i veckan.
  finns ett konto på instagram som heter mansbebisar läs några poster där och känn efter hur sugen du blir på killar efter det.
  Och vad vet Hanif Bali, du eller annan heterosexuell om ”bögar och flators”sexliv?
  Cruising kallar man det när män möts på en offentlig plats och ligger med varandra.
  Skulle det funka för kvinnor? Upplever du att vi kommit så långt att kvinnor och kvinnors sexualitet får ta så mkt plats att man lesbiska kan mötas och ha sex i en park? Tyvärr tror inte jag att det skulle funka.

  • Åza Brennander 14 januari, 2020 on 19:31 Svara

   Min analys utgår framförallt från mig själv och jag är tydlig på att jag generaliserar hårt. Självklart finns det tjejer som har minst lika stark och starkare lust än många män. Men jag tror det är vanligast, särskilt i fasta relationer med alla de krav du nämner på kvinnor, att männen drivs mer av sin sexlust än vi kvinnor. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna