VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tre snabba och ett Tips

1. Om du bara fick äta en sak resten av livet, vad skulle du välja då?

2. Vad är det konstigaste du ätit?

3. Vad äter du som tröstmat?

Nu kanske du undrar varför jag ställer dessa tre snabba men jag är så otroligt matfixerad nu när jag håller mig till mitt strikta och begränsade kostschema. Men om jag inte tillåter mig att äta allt jag är sugen på kan jag väl i alla fall få skriva och ställa frågor om mat tänker jag…

Hur lyder dina svar? Mina är:
1. Skaldjur. 2. En kinesisk delikatess som såg ut som en bajskorv i Peking. 3. Chips och choklad.
20200108_192603Om vi bortser från att jag tycker det är tufft med mathållningen går det desto bättre med träningen och idag körde jag veckans andra träningspass med fokus på självförsvar och styrka på Lohilo Fitness Club! (Om du är sugen på att testa gratis med oss hittar du info här).

Imorgon blir det även ett rent fyspass och utöver det har jag hunnit med två joggingrundor a´25 minuter och fyra PW a´45 minuter tillsammans med Råttan!

Visste du förresten att 3 x 25 minuter jogging per vecka är lika effektivt som mediciner mot stress/utmattning/depression…20200109_190946Tack för tipsen igår. Här kommer ett nytt från mig bestående av dagens kalori- och fettsnåla lunch som gav totalt 330 kcal (16 g kolhydrater, 22 g fett, 24 g protein).

Du behöver 100 g skalade räkor i lake, 15 g/drygt 1 msk Sweet Chilisås (blandas med räkorna), 1/2 avocado, 1 skivad vårlök, 1 kokt ägg, körsbärstomater och sallad. //Å


Kommentarer


 1. Maria 10 januari, 2020 on 14:32 Svara

  1. Ägg
  2. Skallerorm
  3. Choklad, småkakor/bullar

  • Åza Brennander 10 januari, 2020 on 17:16 Svara

   SKALLERORM?! Är inte det giftigt??? Uppenbarligen överlevde du i alla fall! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna