VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det kräver en Dåre att förbli förnuftig

Jag har medvetet valt att inte skriva om min hälsa på ett tag av flera anledningar. Dels för att jag är trött på att skriva om eländet och inte vill uppfattas som en ältande gnällspik men även för att jag blir lite ledsen när mitt mående ifrågasätts.20200107_192049Samtidigt vill jag ha en öppen och ärlig blogg och därför vill jag ändå berätta lite kort om hur läget är just nu. Idag har jag nämligen äntligen varit på mitt första besök för att påbörja en ordentlig utredning av de bakomliggande orsakerna till min utmattning, något jag väntat på i många månader.

Det var läskigt och jobbigt men samtidigt intressant och jag känner mig faktiskt mer hoppfull än på länge. Redan nästa vecka ska jag tillbaka igen och under tiden ska jag svara på en faslig massa frågor i lugn och ro här hemma.medical-appointment-doctor-healthcare-40568Jag är fortsatt deltidssjukskriven av läkare, utförsäkrad av Försäkringskassan men känner trots allt tro och hopp för framtiden efter dagens läkarbesök.

Som genom ödets ironi spelades ”It takes a fool to remain sane” med Växjöbandet The Ark på radion när jag lämnade sjukhuset. Fortsättning följer… //Dåren


Annons

Kommentarer


 1. Mi 7 januari, 2020 on 20:59 Svara

  Så snygga glasögon. Var kan man få tag i dom ?
  Tack för en härlig blogg !

  • Åza Brennander 7 januari, 2020 on 21:10 Svara

   Roligt att du gillar dem och min blogg! Märket på bågen är Viktor & Rolf med solglas i. Mina är från Specsavers i Värnamo och bågen hittar du HÄR.
   https://www.specsavers.se/glasogon/vr-11?sku=30790056

   • Mi 8 januari, 2020 on 17:42 Svara

    Tack så hjärtligt för infon 🙂
    Ha en fin kväll !

 2. Monica Viklund 8 januari, 2020 on 08:44 Svara

  Bästa härliga Åza

  För 18 år sedan var jag utmattad och heltidssjukskriven. Det som hjälpte mig var att
  till en början inte ha några som helst bokningar i agendan. Inte ett enda måste. Sköna dagsturer på min hoj var bra medicin. Så småningom och det som helt vände allt var en sju veckor lång resa i Australien. I fem veckor helt själv. Även där inga bokningar utan jag tog dagen som den kom och som jag orkade. Inga tabletter utan bara rensade i tillvaron och kom tillbaka.
  Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna