VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Imorgon börjar mitt nya liv

Jag erkänner rakt av att jag är en av dem som alltid börjar mitt nya liv med ny vecka eller nytt år. Därför blev det lite knas i år när helgerna avslutades med en måndag!

Du må tro att jag klurat mycket på detta med om jag därmed skulle välja bort onyttig mat och socker fr o m den 1 januari, idag som är måndag eller imorgon som är den första helgfria dagen som inte räknas som mellandag.FB_IMG_1573653716629Jag som känner mig väl är inte särskilt förvånad över att valet enkelt föll på den sistnämnda dagen. Därför blir det megamysmiddag de luxe med extra allt tillsammans med sonen ikväll, för imorgon börjar jag mitt nya liv. Eller snarare att jag återgår till mitt gamla liv med sund kost och träning…

Under vintern var jag med och startade upp tjejgruppen ”Ladies first” på Lohilo Fitness Club (Nylandav. 2) och imorgon kör vi igång med årets första lunchpass igen, under ledning av kampsportslegendaren Pär ”Manne” Emanuel.20191219_192554Upplägget blir detsamma som tidigare med fokus på självförsvar och styrka tisdagar och torsdagar 12-13 men vi utökar även med ett morgonpass med fokus på styrka fredagar 8.30-9.15.

Om du arbetar/bor/befinner dig i Växjötrakten är du varmt välkommen att prova på ett första pass gratis. Det är bara att dyka upp och ansluta till vårt härliga tjejgäng. Efter varje pass ingår frukt och Lohilo dryck också såklart!20190923_235933 (1)Varmt välkommen och läs mer HÄR om du vill. //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna