VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Adviral

God FORTSÄTTNING eller God JUL och Mellandagsrea

Dagens klurighet har bestått i att komma fram till om man fortfarande säger God Jul till varandra eller God fortsättning..

Jag hävdar med en dåres envishet att man fortfarande bör säga God Jul eftersom julen består av Julafton, Juldag och Annandag. Därmed borde det vara fr o m IMORGON man säger God fortsättning till varandra. Men jag verkar vara ganska ensam om det för alla jag talat med har önskat mig en god fortsättning.20191226_172136Vad säger du? God Jul t o m idag eller önskar du folk en god fortsättning på Julen?

Oavsett fortsättning eller ej kan vi väl vara överens om att mellandagsrean borde vara dagarna MELLAN Jul och Nyår och inte dra igång redan innan Julen är över?20191226_172049Idag var det många butiker som lockade med mellandagsrea men som långt ifrån levde upp till detsamma. Ett litet ställ med strunt man vill bli av med anser inte jag är värdigt namnet mellandagsrea. Men kanske är det imorgon det brakar loss på riktigt..

Eftersom årets populäraste julklapp till mig var frotté (fick totalt 8 handdukar och 2 tvättlappar, VEM använder för övrigt tvättlapp och till VAD???) var dock inte dagens shoppingrunda bortkastad. Frottén är nämligen återlämnad och cashen finns på kontot, redo att spenderas på något jag har plats för i skåpen.20191226_172021Eftersom mellandagsrean långt ifrån levde upp till våra förväntningar blev det istället en välbehövlig klippning av bonussonen och fika med Päronen som nöjt konstaterade att julklappströjan till Theo redan blivit en favorit.20191226_172001Några snickerskakor, knäck och chokladbollar senare hämtade vi upp tonåringen för invigning av padel racken, som var en av mina julklappar till Tobias och Theo, på Lohilo Fitness Center.

Jag får väl erkänna att jag enligt Tim inte direkt gjorde succé på padelbanan men det var i alla fall skönt att röra lite på den julförslappade kroppen en stund.20191226_171906Racketen kan du förresten fynda hos Lohilo just nu! Du betalar bara halva priset med kod ”HAPPYNEW2020” när du beställer HÄR.

Koden gäller förresten på ALLT, alltså även drycker, träningskläder, bars, boxningsprylar m.m. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna