VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inte min GREJ – Bästa Julklappstipset till DIG

I höstas reste jag med Malin och svägisen till Kollberghården på Öland för att köra yoga med Karin ”Yogasoulmate” Rosell och blev helt hooked. Detta trots att jag var helt säker på att yoga inte var min ”grej”…20191223_120517Vi frågade hur vi ska göra för att lära oss mer. Karin berättade då om sin instruktörsutbildning som man kan gå för sin egen skull eller för att bli diplomerad yogainstruktör, oavsett om man är nybörjare eller rutinerad.

Sagt och gjort! Den 18 jan har vi därför bokat in Karin Yogasoulmate för att komma till Växjö och utbilda oss och våra vänner i yoga hemma hos mig! 20191223_115925P g a ändrade planer har vi fått två lediga platser som får bli dagens julklappstips och det bästa av alla om du frågar mig.

Ingen av oss har väl tänkt bli instruktör. Vi går utbildningen för hemmabruk MEN man blir alltså diplomerad och KAN hålla klasser efter utbildningen som är i 4 steg.

Man kan gå bara ett steg eller flera om man vill och vi får ett specialpris på 995:- per per steg och p g a att en vän fått förhinder har vi två lediga platser!20191223_115807Vi kommer köra hemma hos mig på Norr, i föreningslokalen som vi ska yoga pimpa mysigt inför dagen.

Lunch ordnas till självkostnadspris och Fyllerydsskogen ligger 200 m bort för den som vill ta en promenad i samband med lunchen.

Steg 1 är yogans filosofi, klassupplägg och pranayama. Andetagets magi. Andning är för övrigt något som hjälper mig oerhört i min vardagskamp mot hjärntröttheten.

Själv är jag ju nybörjare men kursen passar både den som aldrig testat yoga och den som är rutinerad men vill veta mer.20191223_115635Karin Yogasoulmate är FANTASTISK. Jag har själv varit skeptisk till yoga och alltid varit för rastlös för att fastna. Men Karin, som själv brakat in i väggen 3 ggr, innan hon fann balans i yogan, lyckades verkligen få med mig på ett överraskande sätt.

Karin jobbar mkt tillsammans med många välkända profiler och är ständigt fullbokad. Därför är vi såklart extra glada att hon prioriterar att komma till oss!20191223_115851Läs mer via DENNA LÄNKEN men eftersom först till kvarn principen tillämpas så måste du höra av dig till mig på azabrennander@outlook.com för att boka de två sista platserna av totalt 20.

Varmt välkommen hälsar
Åza, Malin, Sofia & Karin

❤🙏❤


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna