VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BRA, STARKA och GRYMMA – Det är Ladies First

Jag bara MÅSTE få tala om hur glad jag är ikväll och hur uppfylld jag är av hur jäkla BRA JAG ÄR, och STARK, och GRYM. Det är som sagt slut på att be om ursäkt..

Att den fantastiska människa som är jag dessutom skaffat mig en hel bunt med nya, lika fantastiskt bra, starka och grymma tjejkompisar gör att jag dessutom känner mig RIK på riktigt!20191219_192643Bakgrunden till min eufori var att vi idag hade avslutning med tjejgruppen, som fått namnet Ladies First av Mördar-Manne, på Lohilo Fitness Club.

Jag skulle vilja påstå att det var årets roligaste fys-/försvarspass för jäklar vad vi pucklade på varandra idag och ÅÅÅJJJ (som Manne säger) så bra vi har blivit!

  Ve den Otäcking som försöker ge sig på någon av brudarna i Ladies first! Den Otäckingen skulle inte må särskilt bra på en lång, lång tid och sannolikt få men för livet!20191219_192152 ALLA tjejer borde verkligen kunna försvara sig om stunden skulle kräva det. Därför uppmanar jag alla som kan och vill att åtminstone lära sig grunderna i hur man tar sig ur en oönskad situation. Det kan rädda ditt liv.20191219_192239Har du turen att bo i Växjö kör vi igång Ladies first igen tisdagen den 7 januari och upplägget är följande:

Lunchträning självförsvar/styrka kl 12.00- 13.00 (slut 12.45 för de som bara vill köra självförsvar) tisdagar och torsdagar samt morgonträning fys fredagar kl. 8.30-9.15.20191219_192133 Vi testar 5 veckor med tre pass per vecka och man avgör såklart själv hur många pass man kan och vill vara med på per vecka.

Efter varje träningspass bjuds på frukt och Lohilo dryck. Priset är beroende av hur många vi blir men ju fler desto billigare såklart!

Så lämna en intresseanmälan i kommentarsfältet nedan eller maila mig detsamma på azabrennander@outlook.com och bjud gärna in vänner och kollegor så återkommer jag med pris när Manne vet ungefär hur många vi blir.20191219_192554 Idag var vi halv grupp p g a julstress och sjukdomar men en oerhört taggad och motiverad halv grupp som hoppas att du vill kicka igång 2020 tillsammans med oss! //Å, Ladies First


Annons

Kommentarer


 1. Fia 19 december, 2019 on 20:47 Svara

  Håller med! Det kommer bara bra saker ur att våga och ta sig i kragen att joina vår fantastiskt härliga grupp med alla dessa modiga, roliga (och numera farliga) kvinnor. Jag känner mig också rik, vilka veckor vi haft!

  ❣❣❣

 2. Åza Brennander 19 december, 2019 on 23:44 Svara

  Precis!! Älskar känslan av att vara lite ”farlig” om situationen kräver.👊❤👊

 3. Lars Karlsson 20 december, 2019 on 23:18 Svara

  Hmhm ni är inte farliga men ni klarar att ta vara på er själva och ge någon idiot en liten överraskning.
  Med andra ord tuffa brudar.
  Kram L

 4. Jenny Åstrand 20 december, 2019 on 23:57 Svara

  Hej
  Om vardagslivet går ihop så skulle jag gärna vilja haka på lunchpassen 🙂
  Hälsningar
  Jenny

  • Åza Brennander 21 december, 2019 on 09:02 Svara

   Du är VARMT välkommen Jenny! Jag tog mig friheten att leta upp dig på Facebook (hoppas jag…) så om du vill skulle jag bli glad om du accepterar min vänförfrågan så lägger jag till dig i vår Ladies First grupp där allt som rör träningen kommuniceras. Kram Åza

  • Åza Brennander 21 december, 2019 on 09:02 Svara

   Ps. Om du hellre vill ha information via mail kan du maila mig på azabrennander@outlook.com också såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna