VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Adviral

Till den som ställer höga krav

Snön lyser vit på taken, endast Råttan är vaken. En sanning med modifikation eftersom snön lyser med sin frånvaro men att Råttan är vaken stämmer väl. Hon dras ju ned sin förbaskade klåda, som kom tillbaka som ett brev på Posten när jag slutade ge henne kortison.

Därför är hon återigen uppe och kliar sig sju kvart i timmen dygnet runt. TROTS att jag schamponerar henne var tredje dag med ett receptbelagt, klådlindrande schampo.20191216_212642Men nog om det eländet, det får jag ta med veterinären. Dock är schampo och hårvårdsprodukter något jag är väldigt petig med även till mig själv.

Det ska inte bara dofta gott. Det ska även göra underverk med håret, vara närproducerat, motverka torr hårbotten och mjäll och helst dessutom vara veganskt.

Jag är faktiskt t o m så petig att min personliga sak, när jag var med i en dokusåpa för 100 år sedan var just hårvårdsprodukter…20191216_205516Glad är jag därför att jag hittat produkter som motsvarar ALLA mina högt ställda krav och eftersom min vän Bobby Oduncu erbjuder ett komplett julklappskit med allt du behöver (schampo, balsam, spray och torrschampo) för en bråkdel av priset fram t o m julafton blir det dagens julklapp!

 Beställer gör du HÄR och t o m julafton (eller så långt lagret räcker) betalar du bara 499:- för hela paketet!20191216_205536När vi ändå är inne på hårvård och julklappstips från Bobby vill jag än en gång slå ett slag för hans vitaminkapslar ”Bobbys Superhair”som gjort UNDERVERK med mitt tunna hår och sköra naglar.

För ett år sedan kunde jag inte leva utan extensions och nu kan jag t o m ha tofs utan problem. Vitaminkapslarna för både män och kvinnor hittar du HÄR och med koden my20 får du 20% rabatt i kassan! //Å20191216_205559


Kommentarer


 1. Lhi 17 december, 2019 on 10:04 Svara

  Hej Åza.
  Det är så kul att läsa din blogg, speciellt som jag också bor i Växjö.
  Använder du enbart Bobbys hårprodukter?
  Jag tänkte bara på, att din frisör kanske använder annat märke och i så fall hur blir ditt hår efter det?
  Tänker också på Råttan, vilken kämpe hon är. Hon får i alla fall mycket kärlek!
  Nästa år kommer att bli bra!!
  God Jul.

  • Åza Brennander 17 december, 2019 on 10:33 Svara

   Tack för fina ord, så glad jag blir!
   Hemma använder jag bara Bobbys men Salong Ego använder andra. Det är dock inget bekymmer eftersom de också använder riktiga, bra produkter. Värre är det om jag tvingas använda hotellschampo eller sådant man köper i dagligvaruhandeln. Då går jag hellre med smutsigt hår…
   JA stackars Råttan. Hon har det tufft.
   2020 kommer bli AWSM!! God Jul önskar jag dig också! Kram Å

 2. GC 17 december, 2019 on 16:57 Svara

  Sluta inte att ge Inez kortison. Klåda kan göra både djur och människor smått tokiga. Har skrivit detta tidigare att min hund åt kortison i 13,5 år. Under dessa år hade hon inte en enda sjukdom. Alltså inte ett enda besök hos någon veterinär på grund av någon sjukdom, endast för vaccination och förnyande av recept. Utan dessa tabletter hade hon endast blivit 6 månader. Hoppas allt ordnar sig för Inez.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna