VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Love by Lola

Snart vänder det – Tävling och Julklappstips

Något av det värsta jag vet är när man inte kan bestämma sig och jag skriver ”man” för jag syftar minst lika mycket på mig själv som på andra.

När det velas fram och tillbaka blir jag extremt stressad och sedan utmattningen har jag noll toleransnivå. Det blir liksom tilt i hjärnan och en metod jag använt mig av det sista året är att be andra bestämma åt mig, och på något sätt verkar det vara lättare att bestämma åt andra än sig själv..20190825_212257Därför tänkte jag bestämma åt Vädergudarna att ge mer sol och värme till oss Nordbor för efter att ha kikat i väderappen fram till Jul blir man ju rent deprimerad. Åtminstone tycker jag att Vädergudarna borde bestämma sig och inte vela fram och tillbaka mellan vinter och höst!

Oavsett går det snart mot ljusare tider. Den 22 december vänder det och då gäller det att vara rustad för sol och värme. Därför känns det helrätt att dagens julklappstips/nyårspresent är 20% rabatt på hela Love by Lolas bikini/baddräktssortiment!

 Med koden Azabrennander20 får du 20% rabatt på ALLT december ut!20190812_103042Jag älskar verkligen Love by Lolas bikinis som finns i alla tänkbara färger och mängder av olika modeller. En rykande färsk nyhet är den här läckerheten i leomönster som kommer bli en given favorit för mig. Den och allt annat hittar du i webbshopen HÄRIMG_20191216_082425_604DESSUTOM lottar jag just nu ut en bikini i Leo mönster på @azabrennander.se! Det enda du behöver göra är att följa mig på Instagram och tagga minst en vän som du vill ta med dig på solsemester! Tävlingen avslutas på fredag 21 december, vilket innebär leverans i början av nästa år. Tävla HÄR.20190829_201855Beställ och nyttja rabattkoden Azabrennander20 för 20% rabatt HÄR. Kram Å


Kommentarer


  1. Sofia 16 december, 2019 on 10:56 Svara

    Så snygg den bikinin är i leo!

    • Åza Brennander 16 december, 2019 on 20:51 Svara

      GALET snygg!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna