VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Adviral

Håller mig för Skratt ikväll

Ikväll ser jag inget rolig ut och värre har jag hört att det kommer bli. Eller egentligen är det kanske just rolig jag ser ut när jag tänker efter… Jag liknar nämligen mer Gubben i Månen än mig själv när jag tittar mig i spegeln men har lätt att hålla mig för skratt..

Orsaken till mitt svullna anlete är att jag kört laser på Växjö Medical Center för att bli av med brustna kärl och jag ser redan stor skillnad! Tidigare har jag testad sk. IPL utan häpnadsväckande resultat men så är ju IPL inte heller någon riktig laser, som de Doktor Tore använder, utan bara en sorts blixtlampa.

Jag (och personalen på Växjö Medical…) har tagit massor av före-bilder som jag tänker visa dig när svullnaden (och några blåmärken) lagt sig. Under tiden får jag förlita mig på heltäckande foundation och bra sminkborstar.20191210_175757 På tal om bra sminkborstar borde ALLA som sminkar sig satsa på ett set med sådana. Själv har så länge jag kan minnas använt olika borstar till ansikte, ögon samt bryn och självklart inte samma borste till olika skuggor, krämer och puder!

Detta leder mig osökt in på dagens julklappstips som består av Hickaps Classic Complete Set. En full uppsättning veganska borstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår!

Pulver, krämer och flytande produkter lägger sig på huden utan att absorberas, men med en bra borste kan du jobba in dem i huden, därför räcker produkterna längre.20191209_153226Ytan på borsthåren är också antibakteriellt behandlad, det gör det lättare att rengöra penslarna och hålla dem fräscha länge. Tvättar dem gör du bäst med tvål eller diskmedel innan du låter dem lufttorka på en handduk.

Just nu får du en exklusiv rabattkod hos HICKAP! Koden är HICKAP15 och den ger dig 15% rabatt på ALLT på hemsidan, även rea! Koden gäller till den 11:e december så det är ett perfekt julklappstips och några exempel följer nedan! //Å

Hickap Classic Complete set. Ordinarie pris 698:-. Med rabattkod 593:-!

Processed with VSCO with a4 preset

Skater skirt lace dress. Ordinarie pris 599:- . REA 99:-. Med rabattkod 84:-!
klader-8_1000x
 Hickap Club T-shirt Unisex. Ordinarie pris 299:-. REA 149:-. Med rabattkod 127:-! Hickap_club_t-shirt_red_unisex_2_1000xWebbshoppen hittar du HÄR.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna