VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Parterapin som gick åt skogen

Efter ett obligatoriskt ”inför parterapin bråk” på morgonen var vi äntligen på väg till vår terapeut igår morse. I bilen konstaterade vi att det ändå var ganska bra att komma dit osams för då hade vi ju ett hett case att få hjälp att hantera. Men morgonen blev inte alls som vi planerat..20191207_122608Väl på mottagningen visade det sig nämligen att vår terapeut av misstag avbokat den tid vi bokat för tre månader sedan, TROTS att T senast i måndags kollade med receptionen OCH vi fick varsitt bekräftelse sms i onsdags. D

en bokade tiden är dessutom orsaken till att jag befinner mig i Stockholm istället för att vara hemma och julpyssla, ta hand om mig själv. Vilket jag annars prioriterat just nu sju dar i veckan…20191207_122823Så jäkla surt eftersom vi båda sett fram emot parterapin, som vi anser hjälpt oss massor. Dessutom hade Tobias styrt om en massa med jobbet och tagit ledigt hela förmiddagen för terapins skull och jag hade som sagt inte ens befunnit mig i Stockholm om det inte varit för den bokade tiden!20191207_122918Nå väl, hur surt det än var har vi erbjudits en kompensationstimma, efter att T skrev ett brev till chefen, och vi får väl helt enkelt se fram emot den för parterapi är verkligen ASBRA! Både för sin egen personliga utveckling och relationen.
20191207_122840Vi började gå i terapi för att det knakade ordentligt i vår relation men jag rekommenderar faktiskt alla att någon gång om året boka tid hos en terapeut tillsammans.

För oss var det räddningen och dagens julklappstips är därmed ett presentkort på parterapi i förebyggande syfte till den du älskar. //Å
20191207_122745


Kommentarer


  1. Annette 8 december, 2019 on 22:12 Svara

    Åh vilken besvikelse, är alltid supertaggad inför varje möte med familjerådgivningen!!
    Gott med en extra timma😊.
    Ha det bäst
    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna