VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Adviral

Jag dömer ingen men söker en lösning

Gaaaaahhhhh, jag blir galen! Skulle just ta en dusch efter långprommisen med Råttan och upptäckte då till min fasa att Någon använt Min duschhandduk IGEN!20191118_160700 Detta TROTS att Någon så sent som i förrgår talade om för mig var jag skulle hänga min handduk (d v s där jag hängt den de senaste tre åren) och att Någon informerade om att hen skulle hänga sin handduk på stången under!

Jag har många vänner (Någon inkluderad) som inte tycker det är något som helst problem att dela duschhandduk inom familjen och det får stå för dem.

Jag dömer ingen men Jag gillar verkligen inte att torka mig i ansiktet med något som någon annan torkat sig där bak med!b (5)Därför har förmiddagen ägnats åt att googla smarta lösningar för att få ha sin duschhandduk ifred och jag har hittat en som KAN fungera om man likt mig inte vill blanda olika färger i badrummet..

Vad tror du om personliga namnskyltar med magnetsystem så att man kan flytta med sig skylten när man byter handduk?

Dessa hittade jag hos Sweetsigns. Kanske inte de allra snyggaste men vad gör man inte för handduksfriden. Men om någon vet var jag kan hitta snyggare (eller en bättre lösning) tar jag tacksamt emot tips.grå-handduk-och-silverfärgad-krok-fjärilar-framsida-hemsidaNär jag ändå var igång och letade handduksskyltar insåg jag att det kan vara läge att byta handdukar också. Till min förtjusning fann jag då att Ellos erbjuder 20% rabatt på allt från Ellos Home t o m 19 december. Som hittat ju!

Direktlänk till webbshopen hittar du HÄR! //Åb (4)


Annons

Kommentarer


 1. Katarina Ek 5 december, 2019 on 11:44 Svara

  Jag delar glatt handduk men jag anser att den som vill ha egen inte ska behöva förklara sig 🤗

  • Åza Brennander 5 december, 2019 on 11:56 Svara

   Svårigheten uppstår dock när den som gärna delar tjuvar från den som inte vill dela med sig…🤔🤣

 2. Helena 5 december, 2019 on 11:54 Svara

  Håller med! Inte vill jag ha någons rumpa i ansiktet…

  • Åza Brennander 5 december, 2019 on 11:56 Svara

   Nej usch för det!😱😘

 3. Fia 5 december, 2019 on 17:39 Svara

  Egen handduk är ett måste! Jag slänger i tvätten så fort jag är osäker på vem som använt handduken sist, för här är det ingen som minns vilken som var deras när jag frågar! Trots att en har musse pigg på sin och en annan en rosa flamingo… Måste dock erkänna att jag nån gång smyglånat Mollys när jag glömt hänga fram en ny till mig och tvärtom!

 4. Friskare 6 december, 2019 on 08:36 Svara

  Med risk för att få en massa kritik med tanke på miljö och så är nog den allra säkraste lösningen att alltid slänga använd handduk i tvätten. Då vet du med säkerhet att den du tar är ren och inte har varit mellan någons ben tidigare.
  Med barn är det jättesvårt att hålla regler som vem som får använda vems handduk. Alternativt får du placera din egen handduk på en plats där ingen annan kommer åt den. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna