VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Adviral

TOMTEN finns och JULEN ska vara kvar i Kalendern

Precis som jag misstänkte rör även årets julkalender upp känslor, även inom vår familj. I går ringde min ömma moder och var MYCKET upprörd eftersom hon minsann sett på julkalendern och i den säger man att TOMTEN INTE FINNS och att JULEN ska strykas ur kalendern!

Det tog åtskilliga minuter att lugna ner henne och förklara att min tolkning av julkalendern är att TOMTEN VISST FINNS men att barnen slutat tro på tomten eftersom deras föräldrar envisas med att klä ut sig till tomten. Därför har Tomterådet i årets julkalender ”Panik i tomteverkstan” en tuff uppgift i att få alla barn att börja tro på den riktiga Tomten igen.20191203_083420Jag kan inte påstå att jag lyckades övertyga min moder fullt ut men som den optimist jag är i grund och botten sätter jag min fulla tillit till Tomterådet och att uppdraget ”få barnen tro på Tomten igen och julen kvar i kalendern” lyckas!

Till oss kommer såklart alltid den riktiga Tomten och med tanke på att onda krafter verkar för att julen ska strykas ur kalendern är dagens julklappstips extra angeläget!

 Vad sägs om en egendesignad kalender med dina bästa bilder?!b4fcbc7f8d8369d908790fc6819624d3_59065_preview-1Minkalender.se är en ny tjänst där du själv kan designa din kalender efter tycke och smak. Kalendrarna produceras tillsammans med Sveriges största kalendertillverkare vilket borgar för högsta kvalitet. Minkalender.se erbjuder marknadens mest flexibla verktyg för att designa din egen kalender eller anteckningsbok på ett enkelt sätt och leverans utlovas inom en vecka från beställning!

Anteckningsböckerna kostar bara 139:- och kalendrarna 259:-. Webbshopen hittar du HÄR. //Åf9a7f01b5910a0d7cb8b6abdf68aa84f_58863_preview-1


Annons

Kommentarer


 1. Agneta 3 december, 2019 on 10:08 Svara

  Jag tycker julkalendern är jättemysig. Julig och lite gröt och pepparkakor och sånt!

  • Åza Brennander 5 december, 2019 on 12:04 Svara

   Instämmer! Supermysig är den.👍💕

 2. Anki 3 december, 2019 on 11:21 Svara

  Klart att tomten finns, han tittar iaf in till mig varje år 🎅🥰…

  • Åza Brennander 5 december, 2019 on 12:04 Svara

   Mig också, så uppenbarligen är vi snälla!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna