VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Adviral

Panik i Tomteverkstan och Bobbys Julklappstips

Slutligen lade sig lugnet även över min gata i stan och tonåringen lät sig mutas ut från rummet av hemlagad rostbiff med rostad potatis och den obligatoriska chokladjulkalendern.

Jag skojade med Tim och sa att nästa jul, när han fyllt myndig, blir det ingen mer choklad i julkalenderform. Tim tyckte dock att det borde vara lag på att alla föräldrar köpte julkalendrar till sina barn tills de var minst 55 och jag är benägen att hålla med!20180113_122454Förresten, kollade du årets Julkalender ”Panik i Tomteverkstan” på Svt igår? Tim och jag gillade den jättemycket och sammanfattar den med ”mysig, rolig och fullspäckad med kändisar”.

På tal om något helt annat är väl Black week nu officiellt över men julklappsjakten fortsätter såklart. Därför tänker jag gå över till att tipsa om bra och prisvärda julklappar fram till jul.Bobby-Oduncu Först ut är årets julklapp från Bobby Oduncu Sweden. Ett komplett julklappskit med alla fyra produkterna som finns inom serien idag (Schampo, Balsam, Hårspray och Torrschampo.

Bobby är extremt kräsen när det kommer till dofter. Innan unisexdoften som Bobby själv beskriver som ”perfekt” skapades behövdes hela 47 st provtagningar för att göras om. Resultatet blev en lätt söt doft med härligt djup och fräschhet.
julklapp-e1574858955263-1024x1024  Ordinarie pris för kitet är 706:- men fram t o m julafton betalar du bara 499:- för rubbet. Läs mer och beställ HÄR. //Å

Pssst.. det är även sista dagen med halva priset på ALLT hos Lohilo….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna